Söndag 19 Februari

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en lugn helg, denna helgen har det inte hänt jättemycket men igår på kvällen eller sen eftermiddag tog jag mig faktiskt till gymmet. Har inte varit där på ett tag och jag märker direkt när jag inte har tränat regelbundet. Måendet går lite upp och ner och oron tillkommer lättare. Så det var skönt att få röra på kroppen. Mådde mycket bättre sen. Ska försöka få in en rutin på träningen trots arbetsträningen. Får kanske träna på kvällen eller på helgerna?
Jag är iaf stolt över mig själv. Gick först 1 min och 20 sek på bandet och körde hantlar. Avslutade med att gå 1min och 20 sek igen på bandet. Så hela 2 min och 40 sekunder. Så stolt är jag över mig själv- kan ju inte riktigt gå och sitter oftast och mest i rullstolen så det känns extra bra.
På kvällen sen så tog jag en dusch och åt en matlåda till middag orkade inte laga mat. Resten av kvällen sen så läste jag, jag har läst ut min och Maricas bok, så recension kommer sista februari. Älskar kvällar när jag får till en produktiv läsning för jag älskar att försvinna in i böckernas värld.

Idag är det söndag och ja även den började lugnt. Men idag har jag städat i köket. Diskade och gjorde rent i diskhon och grejade i köket på förmiddagen/lunchtid. Känns så skönt när man får ordning på köket. Speciellt när man får bort disken. Nu på kvällen har jag varit och handlat både mjölk och smör håller på att ta slut här hemma så var iväg och handlade det. Har mjölk i mitt kaffe. Nu har jag bara tagit det lugnt. Var ganska kallt ute så var skönt att komma ut lite men skönare att komma in i värmen.

Foto av rikka ameboshi pu00e5 Pexels.com

Detta har vait min helg. Lugn men ändå fått lite gjort vilket känns skönt. Nu är det dags för en ny vecka och jag ser fram emot den. Känner på mig att jag går in i en period med utveckling i mig själv med förändringar. Mer om det längre fram om ni vill.
Hur har eran helg varit?

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Söndag 19 Februari

  1. Ja det tror jag med faktiskt. Ska försöka få till en rutin nu med både träning och jobb under våren. Visst är det en underbar känsla när man hittar en sån bok 😍

   Gilla

 1. Konternuerlig träning tror jag är bra för alla, och man inser ju det först när man inte kommer iväg på länge – skönt att du tog tag i det och fick det gjort. Man känner sig ju så nöjd efteråt. Håller också gärna rent i köket, det är ju lite husets kärna – men vårt kök behöver städas, rensas och organiseras. Måste bara orka ta tag i det.

  Gillad av 1 person

  1. Det tror jag med och jag ska försöka nu att få till mer konternuerlig träning, för man är ju rätt nöjd och glad efter att man har tränat. Köket känns det som man alltid städar i för att hålla det rent

   Gilla

 2. Vad härligt att du kom till gymmet och även att du kunde gå lite på bandet. Det gör verkligen mycket för måendet när man kan röra på sig. Jag har haft en bra helg med mitt sista pass på praktiken, kunnat träna, fått mycket gjort med skolan och kollade på mello med barnen.

  Gillad av 1 person

  1. Verkligen man mår så mycket bättre i huvudet och i kroppen av att få träna. Skönt att du hade en bra helg med barnen, och att du också hann med lite träning 😊

   Gilla

 3. Det är starkt jobbat av dig. Jag tycker också det är tungt att börja med exempelvis styrka när jag inte tränat på ett tag. Det är tungt för kroppen och det är tungt mentalt. Jag tycker nog egentligen inte att träning är så värst roligt, men om jag bara kommer in i rutinen blir det roligt ändå på nåt märkligt sätt. ”Känner på mig att jag går in i en period med utveckling i mig själv med förändringar” – så spännande! Jag blir nyfiken.

  Gillad av 1 person

  1. Jag kommer berätta mer när tiden är inne om vad det är för förändring och utveckling. Men jag ser fram emot våren och sommaren. Jag vet att jag mår bättre både i huvudet och i kroppen av att få träna.

   Gilla

 4. Jag mår bra. Däremot så har jag börjat känna av pollen redan. Så har köpt medicin som jag ska hämta ut efter att jag har slutat på radion. Här har helgen varit lugn men kollat på conjuring filmerna. Så bra att du tog dig till gymmet. Träning gör så mycket för både kropp och huvudet. Hoppas du får en bra måndag!

  Gillad av 1 person

  1. Jag har haft turen att inte få någon pollen allergi men kan inte vara kul att känna av den redan nu i mars. Hoppas medicinen hjälper lite 🙂

   Gilla

 5. Skönt att träna lite. Va ju jättebra av dig att gå lite på bandet. Att röra på bena. Då du oftast sitter. Att få cirkulation i bena är mycket bra 👍👏🏻😊. Låter som en mysig kväll efter träningen 😊.
  Skönt att vara lite produktiv. För sen att ta det lugnt.
  Vore väldigt kul å läsa vilken utveckling du är på väg mot 😃.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja att gå på bandet är verkligen bra känner jag. Får igång blodet och blir mindre stel. Det kommer om vad det är för utveckling och förändring jag gör, när tiden är inne. Ta hand om dig med 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s