Torsdag 23 Februari

ljudböcker, Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det nu gått några dagar. Just nu har jag haft lite och göra under veckan så bloggen har fått vila. Jag kommer berätta senare vad jag gör just nu. Det är inget jag vill gå in på nu, vill vänta tills allt är klart.

Vad har jag gjort under veckan. Jag har varit och jobbat och det har varit kul, tror det är bra att jag har något och göra för då tänker jag inte så mycket på vad som sker nu. Då kommer tankarna på natten. Annars så har dagarna rullat på och eftersom jag har så svårt just nu att somna om om nätterna är jag nog lite mer trött. Jobbade på eftermiddagen igår.
Ikväll har jag gått och lyssnat klart på en ljudbok. Det är något jag gör om nätterna, är att lyssna på ljudbok då jag har svårt att sova. Just nu har jag tills idag lyssnat om ”frostänglar” av Ramona Ivener. Nu är jag klar med den och älskar boken. Det är i klass med Lars Kepler, så gillar man Lars Kepler så kan jag varmt rekommendera hennes böcker. Hon har precis kommit ut med 3 boken i David Ritter serien. Frostänglar är del 2.

Nu resten av kvällen får vi se vad jag hittar på tror det blir en ny ljudbok ikväll. Ska nog kanske fortsätta med Blodspoeten som är del 3 i David Ritter serien. Jag har inte bestämt mig än men funderar på det då serien är så bra. 😍
Till middag idag så åt jag fisk och jag testade ett recept som jag hittade på Arla. Tryck på länken för att komma till receptet. Det var iaf jättegott. Jag använde torsk men tänker att det går med vilken fisk som. I receptet står det sejfile. Till det så hade jag ris. Nu har jag även matlåda eller lunch till imorgon. Känns så skönt att man har rester.

Detta är vad jag har gjort ikväll. Blir nog en tidig kväll igen. Har börjat lägga mig vid halv 11 om kvällarna och somna till antingen podd eller ljudbok. Men vi får väl se om det snöar igen för det gjorde det imorse så fick ju lite träningspass. Dock har de plogat under kvällen har jag hört.
Har ni fått snö?
Nu tänkte jag avrunda här. Ville mest kika in här och berätta att jag lever. Bara ganska mycket just nu- det har väl lite med att göra om det jag skrev i förra inlägget. Om utveckling och förändringar. Men berättar mer när allt är klart.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Torsdag 23 Februari

  1. Ramona skrev till mig på min bokinsta för att berätta om tredje boken. Hade aldrig hört talas om henne så sa jag måste läsa de första före så de ligger på min nextory-lista 🙂

   Gilla

 1. Det är oftast när man ska sova som tankarna sätts igång rejält och sömnen försvinner. Jag har haft en period med såna nätter nyligen. Jag hoppas att det är bra saker som kommer hända i ditt liv. Hur många böcker per vecka brukar du lyssna på? 😊

  Gilla

 2. Skönt att du känner att du iallafall kan distrahera tankarna på dagarna men känner igen det där att det kommer när man ska sova 😕 Jag hoppas du har bra stöd runt dig fina Amanda🤍

  Gilla

 3. Det är svårt att sova när man har saker och ting på gång som upptar tankarna. Hoppas att du snart (om du vill) berättar vad du går och pysslar med. Det är bra när det finns rester som man kan ta med istället för att köpa lunchen.

  Gilla

 4. Jag mår bra. Här har det också snöat så är rätt trött på snön och den får gärna försvinna och sen inte komma tillbaka förrän nästa vinter. Ibland så har man mycket i sin vardag och då får bloggen helt enkelt vänta. Jag själv lyssnar också på ljudböcker och har lyssnat ut en bok av Lars Kepler.

  Gilla

 5. Oh tack för boktipset! Ska kolla upp det! 😀
  Är du mest för typ deckare och så eller kan du läsa lite vad som?
  Ha en fin helg!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s