Fortsättning På..

personlig utveckling, spirituellt/andlighet

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Fick sova mycket mer inatt så var faktiskt utvilad när jag gick upp. Så skönt och det behövdes för efter jobbet var jag hem en stund bara och åt lunch och sedan åkte jag till Kolbäck. Tänkte kolla deras priser också då hemköp ligger där men nej. Istället så träffade jag fina Kirsi hon har öppnat egen butik och nu äntligen var jag där och kollade in butiken. Så fin och hon har lite allt möljligt. Stenar, kristaller orakel kort och tarotkort. M.m Vi satt och pratade i nästan 2h innan jag tog bussen hem igen.

Här är det jag köpte. Stress relief är en rökelse som jag sedan december förra året börjat använda den bredvid är en rökelsehållare. Jag har märkt att denna rökelse hjälper mig mot min ångest och oro så här är ett till verktyg för mig nu när jag tänker sluta med mina antidepressiva. Hon har fler rökelser men detta är vad jag köpte. Sedan satt vi och pratade en del och det här är väl en del i min förändring som jag går igenom nu. Det är spännande och mer om min spirituella sida kommer. Vet att ni är några som vill läsa om det så nu delar jag med mig lite till. På vägen hem sen så kom det nya insikter och tankar. Det var en värdefull pratstund för mig ❤
Trycker ni på länken så kommer ni till Kirsis egna sida.

Vad jag ska göra resten av kvällen får vi se. Ska efter att jag har skrivit detta inlägg börja med maten. Blir kyckling ikväll och sedan en dusch. Sedan tror jag att jag inte kommer orka mer. Så detta var en fortsättning på min spirituella utveckling och personliga utveckling. Trevlig helg!

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Fortsättning På..

  1. Mitt andliga intresse är inte direkt nytt. Jag har nog alltid varit intresserad av det. + att jag själv är medial och har alltid varit det. Bara börjat plocka upp det mer nu igen 🙂

   Gilla

 1. Så kul att du träffa en vän 😀 å att ni satt & prata en bra stund. Å att du fick med dig lite saker hem som du köpte hos henne.
  Skönt att rökelserna hjälper dig i ditt mående.
  Gott med kyckling. Skönt med dusch. Sen ta det lugnt en fredags kväll som igår.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är verkligen trevligt att ha någon och prata med. Kyckling är verkligen så gott. Skulle kunna äta det mycket oftare 😍 Ta hand om dig

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s