Helgen & Nya Förändringar

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det helt okej. Lite trött men det är måndag och vaknade väldigt tidigt igen så blir en tidig kväll. Och jag tänkter att jag senare i veckan kommer berätta vad det är för förändringar jag har pratat om, nu har jag tagit tag i bollen nu är den mer eller mindre i rullning. Det känns skönt att jag äntligen gör detta då jag har länge tänkt att det är dags. Så att jag nu under helgen och idag tar tag i det känns skönt för då händer det saker. För gör jag inget sker inget. Och nu vill jag ju ha denna förändring.

Så jag kommer nog från och med nu få mer ro och lättare att sova igen. Men eftersom vaknade så tidigt så låg jag och lyssnade på min ljudbok. Har nu lyssnat på hälften av blodspoeten av Ramona Ivener. Jag var ju bara tvungen att lyssna på del 3 på en gång och det är så bra. Kan inte sluta lyssna när jag lyssnar. Så har 3h kvar 😁 och påbörjade boken i fredags.
Vad har jag annars gjort de senaste dagarna..

Igår var jag hem till farmor och farfar och fikade, busade med deras hund det var mysigt. På lördagen var jag mest hemma bara och tog det lugnt. Städade, både dammsög och gjorde rent i badrummet. Vet att jag skulle behöva torka golven också men det viktigaste blev ju gjort. Känns så skönt att ha dammsugit då det är så grusigt just nu.

En sak till jag har gjort under helgen var denna smoothie med banan, apelsin och citron. Riktig c-vitamin boost för mig som tycks ha väldigt svårt att få i mig frukt. Vill ni ha recept? Kommer garanterat göra det igen. Har fortfarande bananer och apelsiner kvar så kan göra en omgång till. 😍
Iaf det är en ny vecka och jag kommer berätta mer om denna förändring senare i veckan. Kanske tillochmed imorgon men det beror på hur bra jag sover inatt. Men nu är det på gång och jag känner mig så glad.

Hur har er helg varit?
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Helgen & Nya Förändringar

 1. Vad spännande med lite förändringar, jag hoppas verkligen det blir som du önskar! Jag är likadan, jag lyssnar eller läser jämt som du vet, plöjer igenom bra böcker fort som attan och blir lite ledsen när det tar slut så fort. Haha. Ser fram emot att läsa Ramonas böcker in the future =)

  Gillad av 1 person

 2. Så spännande det du har framför dig och vad skönt att det gör att du känner dig lugn. Ibland hittar man böcker man bara inte kan släppa. Tack för tipset. Låter som en bokserie som är värd att lyssna på. Så god smoothien låter. Önskar jag kunde äta apelsin man jag får ont i magen av det.

  Gillad av 1 person

  1. Smoothisen var verkligen jättegod och perfekt sätt för mig att få i mig mer frukt. Så synd att du får ont i magen av apelsin, det är ju verkligen gott.

   Gilla

 3. Jag har lyckats bli sjuk så känner mig allt annat än pigg just nu. Tror dock det bara är en förkylning jag har fått så inget alvarligt. Hoppas detta inte blir långvarigt bara. Smoothies som är så bra att dricka speciellt som du skriver om man har svårt att få i sig grönsaker. Jag dricker smoothie nästan varenda kväll som jag får från basen på mitt boende. Sömnen är det viktigaste att den är bra. Kul med förändringar.

  Gillad av 1 person

  1. Vad bra att du dricker smoothies så ofta, själv borde jag se till att iaf börja göra det oftare. För när jag väl dricker smoothies så tycker jag det är väldigt gott.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s