Bokrecension: Minns Mig Som En Ängel

Bokcirkel, Bokrecensioner

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det dags för mig och Marica att göra våra recensioner igen. Nu i Februari läste vi minns mig som en ängel som är del 1 i Helena Waller serien som är skriven av Kristina Appelqvist.

  1. Vilken bok har ni läst denna månaden? Som jag skrev däruppe så har vi nu börjat med en annan serie av Kristina Appelqvist. Nu läste vi minns mig som en ängel som är del 1.
  2. Kände du till boken eller författaren sedan innan? Ja vi har läst flera av hennes böcker, och precis avslutat en annan serie av henne.
  3. Vad kände du när du läste boken? Varför tror du det kändes så? Jag tyckte att boken var väldigt seg, när jag hade ca 40 sidor kvar så blev det genast mer intressant. Men annars tyckte jag det kändes segt.
  4. Nånting speciellt i boken som fick dig att reagera starkt? Hur kan en karaktär bara komma på att säga att någon är död. För mig kändes det som att då har ju personen något med detta försvinnande att göra. Tyckte bara det kändes konstigt. Misstänkte genast personen.
  5. Vad minns du speciellt från boken? Nu när jag sitter här och ska skriva inlägget så tog det ett litet tag innan jag ens mindes handlingen. Men det jag minns är väl att jag tyckte den kändes trög och seg. Lite tråkigt faktiskt. Även om jag gillar miljön i böckerna.

6. Vad var bäst med boken? Ja denna gången kommer jag inte på något som jag tyckte var bäst.
7. Vad var mindre bra? Att den var så seg och inte alls var så rolig att läsa som hennes tidigare böcker.
8. Om du ska beskriva boken med en mening, vad säger du då? En bok om stark kärlek till någon, om operamusik och att nobelpristagaren alltid avslöjas innan det blir offentligt.
9.  Någon karaktär du ändrade uppfattning om under tiden du läste? Rickhard, kan inte riktigt gå in på varför utan att avslöja för mycket men jag blev överraskad.
10. Vad ger du boken för betyg? En 3:a detta var helt klart den svagaste boken hittills av Kristina Appelqvist.

Som sagt kanske inte en ny favorit men ibland blir det ingen hit med boken man läser. Kan vara bra och visa att ibland blir det mindre bra böcker som man läser. Men jag hoppas på att nästa bok är bättre.
Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Bokrecension: Minns Mig Som En Ängel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s