Efter En Lugn Helg…

Okategoriserade

Hej!
Här har det varit tyst i några dagar, i helgen tog jag det mest lugnt och läste en hel del och på söndagen åkte golvmopp och skurhink fram.
Men det var nog bra att det blev en lugn helg för igår måndag skulle jag upp tidigt för att åka in till habliteringen i Köping. Hade tid där kl 9 men var där tidigt så passade på att ta blodprov för levaxin igen. På eftermiddagen blev det jobb och så var jag till Ica och postade både brev och paket, samt hätade ut ett paket. På kvällen sen så duschade jag och lagade lite mat som jag hade tagit fram i söndags. Men annars så var gårkvällen lugn. En sak till gjorde jag ju igår och det var ju att jag la upp en ny vlogg på min youtube kanal.

Idag har jag också jobbat (arbetstränat) men på morgonen. Varit hemma sedan 13 och bara tagit det lugnt. Fixade lite lunch och nu ska jag bara ta det lugnt. Jobba lite med bloggen och mina sociala medier. Ringa pappa ska jag också göra men det blir senare då han jobbar nu.
Idag är det väldigt lite snö ute jämnfört med igår och jag hoppas att det fortsätter så. Tycker vi inte behöver snön mer. Jag vill ha sommar och värme. Men nu när jag sitter och skriver detta så ser jag att det snöar… Igår var det ju som ett vinterlandskap men var ändå skönt att få mycket gjort igår och få vara produktiv. Jag ska som sagt vara lite mer produktiv med bloggen nu.

Foto av Janko Ferlic pu00e5 Pexels.com

Ni får gärna kolla in vloggen och lämna en like eller bara dela vidare så fler hittar den. Låt gärna videon stå på i bakgrunden om ni vill hjälpa mig men inte har tiden att titta. Skulle verkligen uppskatta det och detta är verkligen något jag tycker är kul så hjälp mig nå min dröm🙏

Men det har som sagt varit en lugn helg och en produktiv start på veckan. Vill ni ha ett inlägg om mina drömmar och mål? Vet att jag pratat om de förr men tänkte kanske skriva ett nyare inlägg om tankarna kring dem?

Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Efter En Lugn Helg…

 1. Nej, ingen mer snö nu även om jag är beredd på flera dagar med nederbörd, precis som alla år. Det som kom i senaste stormen har försvunnit idag eftersom det regnat, sååå skönt.

  Gilla

 2. Jag är så avundsjuk sjuk på er som lyckas med att ta det lugnt och som kan finna tid till att läsa böcker. Dom ända jag läser är körkort böckerna;( Vart har du arbetsträning ?Håller med dig det räcker med snö nu

  Gilla

 3. Tycker det låter som du hann en massa på söndagen och måndagen. Jag måste också ha några produktiva dagar nu. Ligger efter med allt efter alla event och resor, senaste veckan.

  Gilla

 4. Skönt med att bara ta det lugnt vissa helger. Men det verkar som du hunnit nu mkt under veckan ändå 🙂 bra jobbat 👏

  Gilla

 5. Kul att du gör videor till youtube också, har helt missat det. Gissar att jag har lite att titta ikapp då. Skönt med en lugnt helg också så att man orkar med en ny vecka sedan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s