Min Ända Reabok

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har precis ätit middag och idag blev det kassler. Åt det ganska mycket när jag bodde hemma men nu under de senaste åren så har jag inte ätit det. Tills nu, och så gott det var.
Men i detta inlägg tänkte jag visa upp den ända rea boken jag har köpt + alla gratis böcker som jag har fått från biblioteket. Detta är inget samarbete. Utan böckerna har blivit utgallrade och hade kanske slängts om inte någon annan hade köpt dem. Nu jobbar jag på mitt bibliotek (arbetstränar) vilket gör att jag får böcker gratis. Vilket om ni frågar mig är så bra😍

Här har vi då alla böcker som jag har plockat med mig hem från biblioteket, och den ända boken som jag har köpt med egna pengar är Malin V Olssons bok ”i rättvisans skugga”
De andra böckerna har jag fått gratis från biblioteket. Jag tror det är lite blandat kompott av genre faktiskt. Lite skräck, fantasy m.m Malin V Olssons böcker finns även som ljudböcker så vill man inte ha en fysisk bok så kan man alltid lyssna på ljudböckerna om Veronica Harrington. Jag lyssnade på första boken tidigare i år så att jag nu kan fortsätta med del 2-3. Och Malin får nu gratis reklam av sina böcker. Men längre fram så skulle jag vilja ta betalt. Alltså för samarbeten.

Detta är då alla böcker jag har plockat med mig hem den senaste tiden och en köpt bok. Jag ser faktiskt fram emot att läsa alla. Fråga mig inte när jag kommer göra det men nån gång ska jag göra det. Resten av kvällen blir lugn ska faktiskt sätta mig och läsa, vilket jag har gjort de senaste kvällarna. Känns som ett bra och avkopplande sett att avsluta dagen. Och jag har bestämt mig för att inte köpa något från bokrean i år. Jag valde att istället lägga de pengarna på nya kläder. Jag kommer säkert plocka med mig fler böcker hem då de håller på och gallrar ut böcker som inte ska va kvar.
Har ni köpt några böcker än från bokrean eller blir det inget för er heller?

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Min Ända Reabok

 1. Vad bra att du arbetstränar på ett bibliotek. Det passar ju dig som handen i handsken 😊👍. Å får böcker gratis dessutom.
  Jag kommer inte köpa några böcker på bokrean.
  Men håller på att testar en ny ljudboks tjänar, ”Nexstory”. Får se vad jag tycker om den.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Jag mår bra. Kul att du kan få ta med dig böcker hem från biblioteket gratis. Jag själv har inte köpt några böcker alls på bokrean. Däremot så väntar jag på att den nionde boken i Outlander serien ska komma ut på svenska i storpocketformat vilket den inte gjort än. Boken kommer dock vara uppdelad i två böcker och heter go tell the bees that i am gone på engelska men de har fått den till En svärm av tusen bin på svenska som jag tycker är lite dåligt översatt eller vad tycker du?

  Gilla

 3. Jag har inte heller köpt någon bok på rean i år. Håller mig till de olästa i hyllan och boksläppen som jag väntar på.
  Malins böcker om Veronica Harrington är så bra! Har lyssnat på alla tre☺️

  Gilla

 4. Har bara köpt några enstaka böcker på rean i år. Köpte några jag kanske inte skulle kikat på annars, så det ska bli kul, ex en biografi om Avici. Min pappa brukar ofta köpa böcker när biblioteket har utrensning, bra grej!

  Gilla

 5. kul att äta maträtter som man lite ”glömt bort” och inte ätit på länge. Och tur att du ännu gillade det. Häftigt att ni får ta med gamla böcker från bibban, behöver säkert rensas ut med jämna mellanrum

  Gilla

 6. Kassler var länge sen man åt, minns att man alltid brukade få det när man gick på gymnasiet. Det bästa är när man inte ätit något på länge 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s