Mina Senaste Dagar

Vardag, Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men jag är otroligt trött, igår vaknade jag redan vid 7 och kunde inte somna om. Idag vaknade jag 7:30 och kunde inte somna om. Däremot hade jag trots det väldigt mycket energi igår och gjorde en hel del. Jag var och tränade på eftermiddagen efter att ha ätit lunch. Var så skönt att träna, märktes dock att jag inte hade tränat så mycket men ska försöka komma igång igen. Körde mest mage och rygg igår, samt att jag gick på löpbandet, väl hemma sen så vilade jag lite innan jag fixade middag och matlådor.

Är så glad att jag har mat kvar från igår för idag har jag inte samma ork. Så idag efter jobbet har jag bara vilat och tagit det lugnt. Vad har jag mer gjort, jag har bestämt mig för att inte köpa något från bokrean i år. Har bara köpt en bok på rea, och den är på väg hem till mig. Däremot har jag ganska många böcker från biblioteket som de inte skulle ha kvar som jag fick ta med mig hem. Ska visa dem så fort boken jag har köpt kommer. Att få böcker gratis är ju inte fel 😍

I söndags la jag upp en ny video på min kanal och det blev en wrap up på alla böcker jag läste under januari och februari. Ni får gärna kolla in den ochom inte bara ha den stå och rulla i bakgrunden. Skulle betyda mycket om ni även lämnade en like eller kommentar 🙏

Som sagt jag har gjort en del och jag satt och läste lite även på kvällen i söndags. Igår orkade jag inte var så trött på kvällen. Men det är det som är så skönt med träning och när man har rört på sig. Jag sover så mycket bättre. 😍 Ska försöka ta mig till gymmet en gång till i veckan. Om det nu inte kommer jättemycket snö. För det ska ju komma snö…

Hur har era dagar varit, har ni fått snö?

Kram/Amanda

5 reaktioner på ”Mina Senaste Dagar

 1. Det här med trötthet kan komma och gå tycker jag och förstår då att man inte känner sig utvilad om man inte kan somna om. Har nog missat, men vad jobbar du med? Samt vad spännande med en bok iafl

  Gilla

 2. Ja man både sover bättre och mår bättre av att träna och röra på sig. Hoppas du slipper en massa snö. Här har det varit snöstorm ett tag.
  Jag har hittills inte köpt något från bokrean. Det låter ju toppen att du får böcker gratis från biblioteket😊

  Gilla

 3. Härligt att du är igång med träningen, det ska jag också så fort min förkylning försvunnit. Ååh vilken lyx med gratis böcker 🤩

  Gilla

 4. jobbigt att vakna tidigt och vara trött, när brukar du normalt stiga upp? Härligt att du är igång med träningen igen, hoppas att det håller i sig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s