En Produktiv Lördag

ljudböcker, Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, tog lite sovmorgon idag och det var skönt att inte behöva ställa klockan och vakna av sig själv. Idag har dock varit en produktiv dag. Idag har jag dammsugit, torkat golven och tvättat nu under eftermiddagen. Känns så skönt nu har jag legat och vilat i soffan ett tag och snart dags för middag. Har rester över från igår så behöver inte laga mat vilket känns så skönt.

Här är en bild på vad jag lagade igår, gjorde en vegitarisk rätt med kikärtor, grönkål och frysta grönsaker. Blev väldigt gott och detta ska jag alltså äta ikväll. Nu när man både har städat och tvättat känns det bra att ha rester för har ingen jättestor lust att laga mat om jag ska vara ärlig. Orken börjar tryta men det känns skönt med ett rent hem och rena kläder.

Ikväll ska jag dock duscha men sen blir det en film tror jag eller om jag ska se klart dokumentär serien på netflix. Innan jag avslutar så vill jag även berätta att när jag tvättade så passade jag på att lyssna på ljudbok. Och min pågående ljudbok är ”livstjuvarna” av Linda Andersson. Jag har böckerna och redan läst dem. Men nu lyssnar jag på ljudboken och jag tycker den är så bra och kan varmt rekommendera den. Tycker fler borde lyssna på hennes böcker. Och om fler börjar lyssna på del 1 och del 2 så kanske även del 3 kommer bli ljudbok. 🙏
Det är svensk fantastik och väldigt lättsam inte alls svår att hänga med i så det är ett tips. Vill ju ge lite kärlek till min vän. Böckerna finns där ljudböcker finns.

Men nu blir det middag här. Kram/Amanda

14 reaktioner på ”En Produktiv Lördag

 1. Att vara produktiv & att sen kunna vila & känna sig nöjd. År så skön känsla 🥰. Bra att maten var färdig. Så du inte skulle göra det åxå.
  Känslan att ha duschat. Sen kasta sig i soffan & veta att här kommer jag va ett tag för att se film är åxå en skön känsla 😊.

  Tack för tips på bok 👍. Sparat den nu. Det är perfekt att lyssna på bok när man gör sysslor. Då blir det inte lika tråkigt att göra sysslor 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Verkligen, efter en effektiv dag så är det väldigt skönt att inte behöva laga maten på kvällen. Och att avsluta dagen med en dusch är ju som du säger en riktigt skön känsla. Ta hand om dig med 😊

   Gilla

 2. Här har man äntligen blivit frisk från förkylningen man fick. Däremot ska jag nog vara hemma imorgon så jag är 100% frisk innan jag åker till radion. Det är bra när man har rester som man kan äta dagen efter så man inte behöver stå och laga mat varenda dag.

  Gillad av 1 person

  1. Precis att laga mat varenda dag är inte jättekul så då är det skönt att man har rester. Älskar att ha rester det är så smidigt när man inte orkar laga mat 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s