En uppdaterad telefon

Hej! Hur mår ni?

Jag har fått en del gjjort sen sist. jag har svarat på en del kommentarer har jag gjort men inte alla. Efter de så satt jag och raderade massa på min telefon för att kunna uppdatera till den senaste versionen av min iphone. Jag trodde jag skulle ge upp men tillslut gick det och nu har jag äntligen en uppdaterad telefon. Jag har gått och dragit på detta SÅ länge nu. Men jag tänkte att nej nu fixar jag det. Och då har jag även hunnit radera massa i telefonkontakten. Sånt har jag så svårt för, för trots att personen kanske inte finns i mitt liv och vi inte har pratat på flera år så känns det ändå jobbigt. Då personen finns kvar i mina tankar kanske. Men sen har det även varit för jag inte har orkat och sen glömt bort. Men jag är ändå glad att jag tog tag i detta även om det har tagit flera månader. Men idag fick jag fingrarna ur r`´ven. känns som en nystart nästan ta bort allt det gamla och nu börjar jag på ett nytt kapitel. Det här med att rensa är inte min grej.😂

Jag slängde ihop en pastasås med skinka
Jag slängde ihop en pastasås med skinka Och det var så gott! 😍

Så nu ska jag gå och lägga mig ikväll med gott samvete att jag faktiskt tar tag i saker. De må gå sakta men eftersom jag alltid är trött och måste välja vad jag ska göra för sysslor blir det så att jag väljer bort det mesta och fokuserar på det viktiga som är skola, mat, disk, dusch och det sociala. Jag tror inte de är många som förstår hur det är att ha så lite energi och alltid vara så trött som jag känner mig. Men jag är nöjd med min dag👌

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”En uppdaterad telefon

  1. tycker du fått mycket gjort idag ja. jag har inte fått ett dugg gjort idag själv haha 😂 ❤

    Gilla

  2. Skönt när man ändå tar tag i det och får saker gjorda. Maten låter super god, sitter här och är hungrig hehe.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s