Fredag- kontrast på väder

Hej! Hur mår ni?

Här har jag haft ganska full fart sen jag klev upp. Jag fick ju sovmorgon så vaknade runt kvart i 11 och låg och kommenterade bloggar. Sen så såg jag att klockan var redan 11:14 så det var snabbt på med kläderna och plocka med sig matteboken. Tog med mig allt förutom plånboken. Vilket nu inte gör något. För jag kommer till skolan och jobbar på som vanligt. Jag fick tillochmed beröm av min lärare då jag kan skriva uttrycket i en ekvation. Så det kändes riktigt bra för självförtroendet. Sen när vi slutade 14 så skulle jag gå till bussen men väntade ett tag då den inte skulle komma riktigt då. Så när jag sitter där så börjar det vräka ner. Och jag tänker att det var nog tur att jag inte gick ut till Apoteket innan jag åkte hem. 😂 När jag kommer till busshållplatsen i Västerås så börjar det mulna på igen och det dröjer inte länge innan regnet vräker ner igen

Det var lite kallt att stå där i bara t-shirt och shorts.

När jag kom hem så började solen spricka upp så när jag kommer hem hämtar jag plånboken och går till Apoteket. Tänkte att det är bäst och passa på. Trodde det skulle regna och jag skulle gå senare. Men det var skönt ute. Det blåser men när solen är framme är det bara skönt så det inte blir för varmt. Och det var sol hela tiden.

Det var riktigt skönt ute. Men vilken kontrast på väder, först regn och kallt som höst sen sommar

Väl hemma igen efter att ha hämtat medicin så tog jag tag i disken men fixade mig även en kopp kaffe och lite att äta. Kan säga att kaffet var riktigt gott, Har haft ont i huvudet under dagen men nu efter kaffe och smörgås med mat i magen- ingen huvudvärk. Och tack för alla era fina kommentarer har suttit och svarat på dom flesta men ska fortsätta svara på de andra som är kvar. Men jag har läst alla. Är jag nervös inför måndag ja. Men jag känner att det kommer bli bra och att lite som en nystart för mig. Jag är nervös men samtidigt längtar jag tills måndag så jag får känna mig mer ”fri” Men nu ska jag ta helg och det ska firas med en tupplur efter detta är skrivet. Hoppas er helg börjar br!. Vill bara säga att jag vill ha min farmor i mitt liv men just nu är det bara Too much och jag behöver ett break. Så jag kan få växa och mogna. För mogna det gör jag varje dag nu. och det blir inte så bra då om någon försöker hindra mig.

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Fredag- kontrast på väder

  1. vad kul du fick beröm av läraren ❤ , asså du har lite otur med vädret ibland fina amanda XD kram ❤

    Gilla

  2. Så kul att du fick beröm ! Det blir man alltid glad av ! Och då känner man sig stolt med ! Håller med vädret har verkligen bjudit på olika kontraster i flera dagar nu !

    Gilla

  3. Ja vädret har verkligen varit till och från idag, sol ena sekund och nästa regn. Hoppas vädret blir bättre imorgon. Skönt för dig med sovmorgon, jag steg upp vid 4:50, men ska strax krypa ner i sängen och försöka somna tidigt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s