5 saker om mig

Hej! Hur mår ni? Nu var det ju ett tag sen vi körde en lista på saker ni kanske inte vet om mig. Så tycker vi kör en sån. För har liksom inget annat att skriva om för det har inte hänt något speciellt här. Så nu kör vi

 • När jag var mindre så tyckte jag inte om senap. Varken original eller stark. Det var mer i tonåren jag började gilla senap
 • Jag äter sällan sallad, men jag har märkt att nu på sommaren äter jag lite mer sallad. Men på höst/vinter då äter jag nästan ingen.
 • När jag gick i grundskolan då gillade jag inte tomater så mycket men nu älskar jag de.
 • Vet inte om jag har sagt det, men när jag var liten så älskade jag när pappa läste böcker om mummintrollet. Och jag kunde kolla på mummintrollet flera gånger om utan att tröttna. Och mina favoriter var lilla My och Sniff. Söta roliga sniff han gav mig många skratt
 • Jag gillar inte fil, har aldrig gjort och kommer inte göra det. Gäller även filmjölk Både pappa och farfar gillar inte fil/filmjölk. Tyckte heller om det när man fick det på fritids som mellis men jag det ibland eller om det var hårdmackor till så tog jag de istället. Men fil/filmjölk är något jag inte tycker om och kommer inte tycka om. Men socker gick det då bra.När man fick det i skolan. men nej inget jag tycker om

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra medans jag sitter och skriver detta så regnar det kraftigt. Hade tänkt gå och handla mjölk till kaffet men kanske får göra det imorgon eller senare. Så istället funderar jag på att raka mina ben och sen ta mig en dusch. Vad gör ni idag?

Mummin ❤
Kram/Amanda

40 reaktioner på ”5 saker om mig

 1. Tomater är goda, gärna fina migna babyplommon tomater, de kan jag äta som godis.
  Jag måste också raka mina ben, de växer ut för snabbt. Funderar på vaxa men kommer aldrig iväg….
  Mumim har jag inte förstått mig på men jag gillade DR snuggels 🤭

  Gilla

 2. Det är häftigt hur smaklökarna utvecklas och förändrar sig över en livstid. Fram tills för två år sedan hatade jag stark mat så mycket att jag inte kunde ha peppar ens. Idag kör jag sweet chili hejvilt i många maträtter.

  Gilla

 3. Ganska intressant hur vad man gillar och inte gillar förändras från det man var barn till när man är vuxen! Jag fullkomligt hatade risgrynsgröt som barn och nu tycker jag det är jättegott 🙂

  Gilla

 4. Alltid roligt att få veta mer, jag gillar också mumintrollen, de är så mysiga på något sätt. Idag har vi äntligen lämnat ett gammalt hästsläp till skroten och varit på en liten matmässa i stan

  Gilla

 5. hi hi nä det är roligt o veta såna där saker 🙂 . ja jäkla skit väer så tråkigt hoppas sommaren kommer tillbaka . åh mumintrollet är så mysigt

  Gilla

 6. Åh, jag tycker om fil .. helst med socker och kanel på, det var så längesedan jag åt det! Måste jag köpa hem. Sambon äter A-fil som den är och det gillar jag inte. Vill ha vanlig filmjölk!

  Gilla

 7. jag gillar heller inte filmjölk haha, mumin kolla jag också jätte mycket på när jag var lite, dock älskar jag fortfarande mumintrollen, samlar på muminmuggar och mumin prylar och kollar fortfarande ibland på mumin fortfarande lika bra tycker jag 🙂 ❤

  Gilla

 8. Jag är sämst på både senap och ketchup. Senap till grillad korv och ketchup till stuvade makaroner annars äter jag det aldrig. Fast en del senap kan dofta så gott

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s