Tack för allt stöd!

Hej!

Vill börja med att säga TACK till er som har kommenterat mitt förra inlägg blir både rörd och inser att folk inte ser någon skillnad på mig bara för jag har en funktionsnedsättning. Iaf inte ni. Efter att jag har funderat och läst @saramadeleine kommentar så komer jag kontakta studievägledaren som hjälpte mig in på att kunna studera som jag gör nu. https://www.saramadeleine.se/

Anledningen till att jag har valt att vilja gå yh är ju för att det är lite lättare och det går och få hjälp och att det inte är lika hög tempo som högskolan. Sedan vet jag såklart att det kommer vara tufft men det var mattekursen och jag gjorde det.

Jag vill jobba som föreläsare och samtidigt på sidan om ha bloggen och youtube där jag marknadsför bl,a. Men jag vet ju att man i dagens läge måste ha ett jobb. Men min dröm är ju att kunna styra mitt arbete själv då jag vet att jag föredrar kvällar/nätter än tidiga morgonar. Samtidigt som jag får resa och lära ut det vore så kul. Det är vad jag vill göra. Jag vill helt enkelt ha ett jobb som jag kan styra själv när jag vill jobba och det skulle jag göra som föreläsare och influencer. Men det är en väldigt lång bit kvar så jag tänker att jag utbildar mig så jag har ett arbete jag kan söka tills den dagen jag kan jobba med sociala medier och med att föreläsa.

Ärligt så är jag lite emot det här med att jobba, äta sova detta ekorrhjul som det kallas så vill jag inte leva. Jag vill bestämma själv när jag vill jobba och hur mycket. Men just nu så måste jag ju ha ett sådant liv då jag inte har kommit långt med föreläsning och sociala medier. Det kommer krävas hårt arbete och det är jag villig att ta för något jag verkligen vill och detta som jag skriver nu ÄR något jag verkligen vill. Att få föreläsa om hur det är att sitta i rullstol och normer. Och på sidan om hålla på med bloggen och youtube. Det skulle vara det perfekta jobbet.

Kram/Amanda

Ps vore guld om ni kunde tipsa mig vart jag kan vända mig

17 reaktioner på ”Tack för allt stöd!

 1. Så fint att du känner att du har hittat det du vill göra. Tyvärr vet jag inte så mycket om det men hoppas du hittar vart du kan vända dig för att göra det. ❤️

  Gilla

 2. ja brukar säga till min ebba som är lite som mej trög ha ha nä men har man svårt med inlärning betyder det inte att man e dum i huvudet men typ det hade en lärare sagt till henne!!? Alltså va?
  precis som att du ska va sämre för att man har en nesättning helt befängt . kanske man får kämpa lit men det kommer u fia galant ❤

  Gilla

 3. Vad snällt av henne att komma med lite tips och råd. Jag vet tyvärr inte vart du kan vända dig men du är så smart att du ändå kommer fixa detta

  Gilla

 4. Ser absolut ingen skillnad på dig eller någon annan, du kan göra allt du vill. Man ska ha mål och drömmar och jag tror absolut du kan nå dit. Lycka till ❤️

  Gilla

 5. Det känns som om du har realistiska drömmar. Att du tar tag i livet som det ser ut idag för att kunna utveckla och göra det du vill senaste ❤️🙏 jag hoppas det blir precis så som du själv vill.

  Gilla

 6. Jadu, vuxen livet är inte roligt. Det enda man gör är att äta, sova, och jobba. Tyvärr! Men så är livet. kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s