1 December

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra. Har varit igång hela förmiddagen. Gick upp 9:30 idag och hade mitt examinations prov med läraren. Det gick inge vidare alls. Allt låste sig och jag blev nervös och fick knappt fram något ord. Jag kunde ju egentligen svara på frågorna men jag har aldrig tyckt om muntliga prov. Usch, så tyvärr klarade jag inte kursen. När jag blir nervös så låser sig allt. Jag är inte så bra på att förklara så det blir inte bättre av att jag blir nervös. Visst är det tråkigt men jag förstår också varför. I denna kurs innehöll det en del matte och efter denna kurs inser jag nu att ska jag läsa någon kurs så ska den inte innehålla matte. Det har jag lärt mig nu. Jag är ändå glad att jag försökte och inte gav upp på en gång. Ska höra med syo om jag kan få göra ett skriftligt prov på kursen. Tror det skulle fungera bättre. Vissa saker kan jag och vissa saker behöver jag mer tid för att lära mig helt enkelt. Jag är faktiskt inte besviken på mig utan, mer okej det var tråkigt men nu har jag lärt mig något av detta och tar nya tag.
Annars så har jag idag ringt en del samtal efter det och sedan tagit mig en dusch och det var väldigt skönt, nu har jag hela eftermiddagen ledig, det ända jag måste göra idag är att dammsuga och det går ju fort.

Eftersom det är första december bjuder jag på en bild från veckan när det låg snö ute. December är ju en vintermånad så.

I år är jag med i Madeleine bloggutmaning i december, var med i december förra året med. Första frågan lyder: Adventskalendernas tid är nu, har du någon? I år har jag faktiskt inte köpt någon. Tror jag gjorde det förra året men i år har det inte blivit någon. Har heller inte känt att jag måste göra det. Känner att jag klarar mig utan. Kanske låter tråkigt men lite så känner jag.
Vill ni veta vad det bästa är med att jag nu är klar med kursen är: Det är att jag nu kan läsa mina älskade böcker och göra sånt som jag mår bra av och bara va. Jag ska njuta 😍Trots att jag inte klarade kursen så känner jag ändå att jag är värd det. Det har inte varit den lättaste kursen så jag är glad att jag tog mig igenom den.

Kram/Amanda

34 reaktioner på ”1 December

 1. Vad tråkigt att du inte klarade kursen. Vad kul att du är med på hennes december utmaning i december och det ska bli kul att följa den =)

  Gillad av 1 person

 2. Det låter väldigt bra att du inte är besviken på dig själv. Jag själv är inte heller bra på matte och förstår att det låser sig. Håller tummarna att du får göra skriftligt prov på kursen 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Så synd att du inte klarade kursen, men det positiva är att du skulle ha klarat den om det hade varit skriftlig examination. Det är inte ovanligt att det låser sig av nervositet när det är muntliga examinationer och redovisningar. Be att få ett nytt skriftligt försök istället.
  Jag har heller inte någon julkalender, och klarar mig bra ändå😄

  Gillad av 1 person

 4. Heja dig som förstår varför du inte klarade kursen!!! Och att du känner dig nöjd och glad ändå… det ska du göra du har kämpat hårt…. muntliga tentor kan vara urjobbiga och matte är lite som att drabbad av pesten

  Gillad av 1 person

 5. Vad skönt att du känner att det var helt ok ändå. Vissa är duktigare på att skriva, andra att prata/göra, tyvärr är ramarna väldigt tajta och alla ryms inte i dom. Tyvärr. Det innebär inte att man är sämre på något sätt och vi är så dåliga på att ta vara på det. Men vet du… Du är grym oavsett och blir så glad över att läsa om hur du kämpar, och sliter.

  Gillad av 1 person

 6. Du som har kämpat med pluggandet. Så synd. Jaja….nu har du Iaf lite kunskap. Som du inte hade innan kursen 😊.
  Fråga skadar inte att göra.

  Hade inte erbjudandet om en te adventskalender kommit upp. Så hade inte jag heller haft någon adventskalender.

  Ja. Nu kan du grotta in dig i dina böcker 📚😊

  Gillad av 1 person

 7. Så imponerad jag blir av din inställning till att du inte klarade provet.
  Trist att du inte klarade det men vilken lärdom du har fått av det.

  Gillad av 1 person

 8. Åh, vad jag förstår dig! Jag har också väldiga problem med muntliga moment och examinationer då det ger mig panikångest, så jag har tagit mig igenom 4 år på universitetet genom att lyckas ducka de flesta muntliga examinationer. Grym du är som trots allt gjorde ditt bästa! ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s