Onsdag eller tisdag

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bra. Tack till alla fina kommentarer från gårdagens inlägg. Så snälla ni är.❤ Idag är det onsdag men jag vet inte tycker det både känns som tisdag ,onsdag eller torsdag idag. Idag har man tvättat och så nu på kvällen var jag ut och handlade mjölk då det tog slut igår. Och jag vill ha mjölk i mitt kaffe. Det var lite kallt ute men hade nu bra kläder på mig. Annars så har jag läst en del idag. Använder både ljudboken och fysiska boken. Går och lyssnar mest då det är enklast. Var även in på apoteket idag
Nu har vi nyligen ätit och det blev hamburgare så gott med mat verkligen, nu ska jag bara sitta vid datorn ikväll. Inte haft den på på hela dagen. Rätt skönt faktiskt.

Om ni har sett videon där jag berättar vilka böcker jag vill läsa innan året är slut så vet ni att en av dem är denna bok. Detta är den sista delen i Axel Steen serien. Denna går jag och lyssnar på medan jag även varierar med att läsa/följa med i texten. Eller läsa själv. Har kommit väldigt långt in i boken idag så det känns bra. Har fått mycket läst. Känns så skönt börjar få tillbaka lite ork till att läsa mer. Så snart är jag nog ur min lässvacka.
Jag tycker det är ett bra sätt att få böcker läst även om energin inte riktigt finns. Nu mina vänner.
Dagens utmaning från Madeleine är: Blir det något julbak i år? Svaret är nej. Minns inte sist jag bakade julsaker var minst 5 år sen. Jag älskade pepparkaksdegen som liten men ja pepparkakorna åt man inte upp lika fort.😂Idag är jag inte så förtjust i pepparkakor.

Kram/Amanda

30 reaktioner på ”Onsdag eller tisdag

 1. Jag har en ny bok som ligger och väntar på, jag vet ju att jag fastnar i boken när jag väl börjar att läsa. Det är så härligt när man kommer in i boken och bara vill läsa mer och läsa ur boken. Skönt att du börjar komma ur din läs svaka 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Alltid bra att variera bok och ljudbok för då kan man få lite annat gjort också..sj har jag vissa tider på dagen som är avsatt datatid..är väldigt lätt att fastna kvar vid datorn för länge annars tycker jag

  Gillad av 1 person

 3. Ja. Ibland kan man bli lite vecko snurrig 😅. Så bra att du har kommit igång med ditt läsande igen 🙂. Det är så skönt att lyssna på bok. Jag gör det när jag sminkar mig, åker buss, kastar sopor & fixar mat bland annat 😊.
  Den boken verkar spännande.

  Hoppas att du har en bra torsdag 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s