In till Västerås

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, men jag är allt annat en pigg ikväll. Det har varit en lång dag iaf så det känns som nu när jag är trött. Var iväg in till Västerås och till min vårdcentral där. Det gick fort så medan jag väntade på sjuktransporten hem gick jag runt i Västerås eller gick till hemköp. När jag kom hem var jag nästan bara hem och vände. Fick sms om att min bok hade kommit till Bibblan så när jag kom hem gick jag dit och hämtade boken.

Denna bok ska jag och Marica läsa för december månads bokcirkel

När jag kom hem sen var jag helt slut. Köpte med mig en kycklingwrap hem från hemköp som jag åt när jag kom hem. Sen la jag upp en ny vlogg på youtube som jag delar här nere👇

Kolla gärna på den och dela gärna vidare min video eller sprid att jag har en youtube kanal så fler hittar den. Resten av kvällen nu blir lugn. Är som sagt helt slut. Känns som jag har gjort mycket mer än vad jag har gjort. Dock har jag fått en del friskluft så det kanske är det.
Innan jag börjar med min och Maricas bok så ska jag läsa ut sista delen i Axel Steen serien. När jag var i västerås idag så lyssnade jag på boken så det är inte mycket kvar. Tror den blir utläst ikväll och så kommer det sen en bokrecension på den. Helt enkelt blir det en lugn kväll. Har fryst hela kvällen med sen jag kom hem men börjar äntligen få upp värmen. Hoppas ni är piggare än mig och får en bra kväll.
Kram/Amanda

20 reaktioner på ”In till Västerås

  1. Jag har inte heller någon ork idag. Har varit på sjukhuset efter jobbet idag och det suger alltid musten ur mig.
    Jag fryser också så nu blir det en kopp te och krypa ner under ett täcke.

    Gillad av 2 personer

    • Haha ja jag kan tänka mig att det ser ut som jag läser väldigt fort men men det blir kanske 2 ljudböcker och2 fysiska böcker på en månad men om jag bara kan fokusera på läsning och inte har något annat då kan det nog bli mer läst

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s