Har fått lite jul feeling!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, fått lite städning gjort idag, bla dammsugning, inplockning av tvätt. Även varit ute med sopor. Så lite är gjort men disken är kvar och det ska tas snart tänkte jag. Nu har även jag fått jul feeling igår kväll satt jag på lite julmusik med Magnus Carlsson och jössen nu har man julfeeling här kommer mina favorit jullåtar med honom.

Jag fullkomligt älskar slutet på o helga natt sån fantastisk röst han har. Jag ryser och det blir liksom magiskt. Är det någon julmusik jag lyssnar på varje år vid jul så är det hans jullåtar. Dessa tröttnar jag aldrig på. 😍Andra låtar med Magnus jag lyssnar på vid jul är Välkommen hem, när en stjärna faller. Alla låtar finns ju såklart på spotify. Så tack vare hans låtar har jag ändå fått lite jul feeling nu. De andra låtarna som man ofta hör på radion har jag tyvärr tröttnat lite på men hans jullåtar är svårt att tröttna på då han har sån fin röst.
Imorgon fyller jag år och då ska jag hem till farmor och farfar på eftermiddagen och bli firad och till helgen så blir jag nog lite firad av pojkvännen. Får se vad han har tänkt ut. Vi ska även ta fram det sista julsakerna då så det blir mysigt. Ikväll nu så blir det att plocka lite här och sedan laga mat och ta en dusch.

Madeleines bloggutmaning:
15 Dec: Senaste gången du blev riktigt irriterad? Haha, jadu bra fråga. … Jag vet inte riktigt blir inte irriterad så ofta iaf inte riktigt irriterad, småirriterad kan jag bli. Jag antar att man måste känna mig för att kunna göra mig irriterad. Något som jag vet irriterar mig dock är när folk ska bestämma över mig. Det gillar jag inte haha.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Har fått lite jul feeling!

  1. Älskar Magnus Carlssons röst och går på hans julkonsert varje år. Tyvärr inte i år då… men har faktiskt köpt en biljett till hans digitala konsert. Det är ett måste! Förutom låtarna du nämnt gillar jag Little drummer boy och Arrival med honom så här till jul.

    Gillad av 1 person

  2. Så roligt att du fått lite julkänsla, sj har jag inte riktigt hittat den ännu men det kommer säkert, Magnus Carlsson är helt okej tycker jag..Har inte lyssnat så jättemycket på honom ännu men ska kolla in de där jullåtarna för jag gillar alla tips på julmusik

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s