En lite lugnare torsdag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, Tack för alla gratulationer igår på min födelsedag (16de) Idag är jag 26. Igår var jag som sagt helt slut på kvällen sen efter allt firande läs inlägget ”it´s my birthday” för att läsa om hur min födelsedag var. Tog inte låg tid innan jag somnade på soffan.
Idag vaknade jag runt 10 med huvudvärk men tog 2 alvedon och migrän tablett en timme senare var det bättre. Idag har det varit lugnare, varit ute en hel del idag. Köpt hem ljus av en kompis till farmor så nu har jag värmeljus så jag klarar mig ett tag.😂

Många av dessa doftljus doftar jul vilket jag tycker passar bra nu i jultider ”velvet sunset” är en av favoriterna. Så nu har jag ljus så jag klarar mig. Var även ut och hämtade ut pojkvännens julklapp idag så den ska jag slå in här nån kväll. Så fick en hel del friskluft idag. Resten av eftermiddagen har varit lugn. Känns skönt med en lugn dag efter en dag med firande. Har även svarat på alla era kommentarer idag! Tack så mycket, blir så glad av dem. ❤
Nu ikväll ska jag snart ta och laga lite mat har lite ris över så ska laga något enkelt till det. Trots att jag sov inatt så är jag trött behöver återhämta mig.. Och tanka ny energi. Jag passade även på idag att beställa en springform så snart har jag en.😁Snart ska jag laga mat börjar bli hungrig så det är bra att jag har tagit fram från frysen.

Madeleines bloggutmaning: 16 Dec: Jag klarar mig inte utan… Ja tänker inte riktigt skriva det vanliga som mobil, dator osv. Utan jag tänker direkt lypsyl eller böcker är två saker jag inte klarar mig utan och även kaffe såklart😉
17 dec: Har du några planer inför julledigheten i år? Ja det blir att vara hos farmor och farfar på julafton och sedan på kvällen ska jag fira lite med min pojkvän och nyår ska jag fira tillsammans med pojkvännen. Så blir inte så stort i år. Men litet och mysigt det föredrar jag.

Kram/Amanda

34 reaktioner på ”En lite lugnare torsdag

 1. Grattis i efterskott 🥰 Tråkigt att vakna med huvudvärk dock, fy. Men ja ljus, älskar!! Har fööööör många om det ens är möjligt. Kul med alla dofter med.
  Lypsyl är ett måste med mig med, världen rasar om jag åker iväg utan 🤣

  Gillad av 1 person

 2. Det var bra upplägg på din dag. Först vara aktiv. Sen ta det lugnt på em. Så brukar jag med planera mina dagar.
  Det är bra att du nu har doftljus. Så du klarar dig 😊.

  Hoppas att maten blev god.

  Låter trevligt på både jul & nyår. Hoppas att det blir trevligt med 🙏🏻🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s