Fredag kväll med julfilm

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en lugn dag precis som jag har behövt. Huvudvärken har suttit i hela dagen så jag har legat i soffan mest, skulle tro att jag har huvudvärk av flera olika anledningar, stel i axlar/nacke, slappnat av från födelsedagen + att jag nog ser fram mot jul och nyår då pojkvännen snart kommer hem. Så ja är nog mycket som spelar in. Men verkligen behövt lugn dag, börjat slå in julklappar eller tagit fram papper att slå in det med.
Ikväll lagade jag mat gjorde en väldigt god baconsås med bacon och lök och så hade jag potatis till blev verkligen gott kan jag säga.

Tog bilden innan jag blandade ihop potatis med såsen😂Blev iaf väldigt gott så baconsås går att ha till allt både ris, pasta och potatis. Självklart tände jag ljus när jag åt. Så mysigt. När sedan hade ätit valde jag att kolla på film och nu har även jag sett en julfilm. Jag tror det var @madelena https://nouw.com/madelena som skrev på sin blogg att hon hade sett Grinchen, är inte helt säker om det var på hennes blogg jag läste. Men ikväll efter att jag hade ätit såg jag på Grinchen- Stulna julen med Jim carrey.

Jim Carrey gör verkligen rollen så bra och det var en mysig film kom på mig själv flera gånger med att le Tycker verkligen filmen var sevärd och förstår att många gillar den. Det är ju ändå med Jim Carrey. Jag har faktiskt aldrig sett Grinchen innan men nu ikväll såg jag den. Efter det tog jag mig en varm och skön dusch och nu sitter jag och bloggar Nästa julfilm som jag ska se blir nog ensam hemma det är en film jag alltid har sett runt jul. Det är en klassiker. 😍
Men nu när jag har duschat funderar jag på att slå på en till film. Blev lite sugen på att se en till film, vi får se. Nu önskar jag er en fin och skön helg.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Fredag kväll med julfilm

 1. Kan åxå vara att det är mycket förväntningar nu. Din födelsedag, julen närmar sig. Mycket att tänka på å så.
  Maten ser god ut. Ja. Till Becon sås kan man ha pasta, ris & potatis.

  Det är så mysigt att se julfilmer. Jag har sett Grinchen.
  Jag har sett 1 & 2 The Christmas Chronicles som Madde tipsa om. Den tyckte jag var riktigt bra 😀

  Önskar dig med en skön helg! 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s