Provet och paket

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, blev inget bloggande igår, jag ville men kände att all ork tog slut när jag kom hem från Västerås och när jag hade gjort mitt skriftliga prov. Nu kan jag iaf säga att jag gjorde ett mer värdigt försök. Om sista muntliga provet med läraren gick katastrof kan jag nu säga att det skriftliga provet gick bättre. Hur det går får vi se men oavsett så är jag nu nöjd med min insats. Det var jag inte i december kan jag säga.
Så igår när jag kom hem vilade jag mest och även idag går jag med lite huvudvärk. Huvudvärken kom när jag kom hem. Gick upp 7 igår och jag är ju ingen morgonmänniska, men provet började 9 så var bara att gå upp.

Idag är det tisdag och ja jag tänkte försöka läsa ut en bok idag nu när jag kan läsa vad som helst. Så idag tog jag sovmorgon och har nyligen duschat och kollat posten. Har nämligen fått paket idag. Ett från Lyko med mitt hår shampoo och månadens bok från the english bookclub som jag är med i. Fick en fråga förut om jag skulle beställa mer på årets bokrea. Först tyckte jag att jag inte hittade något men ja väntar på två paket.

Detta var månadens bok från the english bookshop

Omslaget till boken älskar jag det är så snyggt😍 Och detta var månadens bok i fantasy som jag även hade valt. Så en bra är det allt och mer bokpaket kommer. Så mer planer för dagen har jag inte nu tänker jag njuta av att dyka ner i böcker och bara vara.
Kram/Amanda

29 reaktioner på ”Provet och paket

 1. Skönt att det det skriftliga provet känns nu bättre än det muntliga 😊👏🏻
  Förstår att du blev trött efter det skriftliga provet. Du fick ju koncentrera dig mycket då.

  Alltid kul att få post. Så bra att du nu läser alla kategorier i böcker nu 😊.

  Ta hand om dig🙂

  Gillad av 1 person

 2. Jag älskar att få hem bokpaket, känns som julafton varje gång. I år ska jag dock inte handla på årets bokrea, måste hålla mig i skinnet för annars blir det att jag går bananas när jag egentligen inte behöver fler böcker just nu. Har svårt att lägga band på mig när jag väl tillåter mig köpa böcker. Otroligt fint omslag på din nya bok. Tycker mycket om gammaldags utseenden med blommor, snirklar och metalldetaljer. Vad handlar Tales from the Hinterland om? Titeln låter som något jag hade kunnat gillat, för definitivt tankarna till dödsriket. Kul och inte minst skönt att det känns bra efter provet. Starkt jobbat! Nu förtjänar du vila.

  Gillad av 1 person

  • Omslaget på boken är riktigt fint😍vad den handlar om vet jag inte har inte läst på baksidan. Förstår dig har väldigt många böcker hemma olästa så köpte bara böcker jag har velat ha länge 😊

   Gilla

 3. så roligt att få hem lite bok paket 🙂 så mysigt att du har nått att läsa nu 🙂 skönt att det känns bra med provet

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s