En liten uppdatering

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, precis eller nyligen tagit en dusch och även fått i mig kaffe. Känns riktigt skönt och fått det gjort.
Igår så gjorde jag inte så mycket läste den grafiska novellen som jag lånade från biblioteket och var och hämtade paket på kvällen. Mina hörlurar försvann i måndags när jag var i Västerås så beställde nya som kom igår. Så nu kan jag lyssna på ljudböcker och poddar igen. Annars hjälpte jag till lite med maten då B lagade den igår.
Sista utmaningen i februari i orskullan är Jag måste få berätta om att jag och B nu bor ihop kanske kan man redan förstå det det jag har skrivit innan men sen i somras/tidig höst så bor vi ihop. Visst vi bor litet men det fungerar men tanken är väl att vi ska bo större, att bo större har jag velat länge så det kommer. Det fungerar och ja vi ger varann egen tid då och då så ja. Jag är så glad och han får mig att må bra. Som sagt vi hjälps åt visst han har lättare att göra saker då han står upp men jag vill hjälpa till också och jag mår bra av att hjälpa till.

Resten av dagen får vad som händer diskade lite tidigare och plockade in disk. Ska nog börja med min och Maricas bok för Mars idag vår bokcirkel. Annars så har jag lagt upp en ny video på youtube idag.

Detta är min och Maricas bokcirkel bok för mars

Så denna är tanken att jag ska börja med idag har jag tänkt så nu efter att jag ha bloggat blir det nog lite läsning och att svara på kommentarer.
Kram/Amanda

26 reaktioner på ”En liten uppdatering

 1. Men vad roligt att ni bor i hopp nu mera stort grattis 🙂 Härligt att du har hörlurar i gen så att du kan lyssna på ljudböcker och poddar 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Hade nog missat att du var sambo nu. Grattis. Så glad för din skull. Det gick fort att få dina nya hörlurar. Så lätt att dom får ben och försvinner.

  Gillad av 1 person

 3. Va kul för er att bo ihop nu mer 🙂 Utrymme är nyttigt att man får sakna varandra osv 🙂 sambon drog direkt ut med en kompis igår efter jobbet, skulle köra skoter 🙂 jag föredrog att sitta hemma o mysa i soffan hihi 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Men grattis till samboskapet, så himla roligt för er! ❤ Vad är det för grafisk novell du läser? Jag såg att Sagan om isfolket kommit som grafiska noveller och skulle så väldigt gärna vilja läsa dem. De är svindyra och dessvärre har mitt bibliotek inte skaffat dem ännu. Funderar på om jag kan be biblioteket beställa hem böckerna, men har aldrig bett om en sån sak förut. Köper för det mesta mina böcker, här inser jag dock det orimliga i det. Kan ju inte lägga tusenlappar på kanske ett par timmars läsning…

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket❤️ Förstår hur du tänker och jag hade känt samma sak så hade inte heller köpt dom. Fråga dem på biblioteket det brukar jag göra😁

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s