Lugnare dag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bara bra, här har det varit en lugn dag och dagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig men en bra dag ändå. Hade tänkt och träna idag men eftersom det var obemannat så kom jag inte in då mitt medlemskap har gått ut. Bara haft ett då jag har fått träna gratis 1 vecka. ”prova på” Så istället gick jag en promenad i solen. Gick förbi biblioteket innan jag gick hem. Så härligt att solen var framme😍
Så idag har jag tagit det lugnt. Började på volym 2 av Locke & Key: head games. Har även lånat volym 3. Eftersom det är grafiska noveller så är det inte mycket text så det går nog fort att läsa.

Detta blev dagens middag och även gårdagens middag. ICA hade extra pris på rostbiff så jag passade på. Riktigt gott. Med rostbiff och potatissallad till. 😍Jag verkligen ÄLSKAR potatissallad.
Men trots att dagen inte blev som det var tänkt så är jag nöjd med dagen. Friskluft och sol är lika viktigt det med. Nu funderar jag på att läsa lite till i volym 2 av Locke & Key eller börja kolla på Criminal Minds igen nu när disny + har serien. Älskade den serien som yngre så ah vilken lycka. Förresten igår läste jag ut ”den nya människan” av Boel Berman. Skulle det vara intressant med en bokrecension?

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”Lugnare dag

 1. Skönt att det blev bra ändå. Strålande väder ju. Men vilken god middag, mest sugen på salladen jag så gott!!
  Alltid kul med en recension ❤️

  Gillad av 1 person

 2. Så synd att du inte kunde träna. Men vad bra att du kunde tänka om & ta en promenad istället. Det kan jag ha svårt med ibland.
  Det är ju inte svårt när solen skiner & det är väldigt skönt i solen ☀️😃.

  Så gott med Rostbiff & potatissallad 😋😃. Håller med andra här. Riktig sommar mat. Din bild på maten ser riktigt gott ut 😃

  Så bra att du ändå tyckte att dagen blev bra ändå. Trotts promenad istället för träning.

  Ta hand om dig!

  Gillad av 1 person

 3. Vad tråkigt att din prova på vecka hade gått ut på gymmet, dom kanske har något bra erbjudande för ett årskort? En promenad är alltid skönt med frisk luft och allt. Potatissallad är verkligen gott, det finns ju många goda med olika smaker 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s