Tisdag och vad ska man äta?

Hej!
Hur mår ni?
Här här et helt okej, jag har nyligen städat blev dammsugning och torka golven idag igen. Även tagit hand om lite disk tidigare. Så skönt att få det städat nu speciellt då man får in mycket grus nu. Får se vad kvällen bjuder på har inte kommit på vad jag ska äta ikväll. Åt rester från igår till lunch vilket var väldigt gott. Slängde ihop en pasta rätt med bacon och med lite frysta grönsaker och spenat igår. Samt grädde och hade även i lite sweet chili sås och kryddor. Blev riktigt gott och lagom starkt. Jag gillar hetta.

Detta var väldigt gott och enkelt. Hade ingen riktig aning om vad jag skulle äta igår och fick helt enkelt bli detta. Funderar på att äta pannbiffar ikväll. Då jag stod och gjorde det förra veckan. Stod och gjorde pannbiffar trots att jag inte tycker om att bli kladdig om händerna. Men vi får se. Hur gör ni när ni inte vet vad ni ska äta? Ikväll ska jag försöka läsa ut boken ”den nya människan” av Boel Berman. Mindre än 100 sidor kvar så ikväll ska jag försöka läsa ut den. Får se om jag läser ut den nu innan middagen eller efter. Har så svårt att komma på vad man ska äta…
Annars har denna tisdagen inte bjudit på så mycket. Blev städning idag och nu kan man andas ut och känna sig duktig. Men hoppas ni har haft en bra dag!

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Tisdag och vad ska man äta?

 1. Vad skönt att få det städat. Jag kan tänka mig att du får in mycket grus. Det lät som en god pastasås även fast du bara slängde ihop något. Pannbiff var väldigt länge sen som jag gjorde och åt. Det får de bli snart. När jag inte vet vad jag ska äta så tar jag det första som jag blir sugen på. Ibland beställer jag pizza eller burgare för det är de som jag blir sugen på. Hoppas att du kommer på vad du ska äta 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Men så flitig och duktig du har varit fina du 🙂 Heja du!! Jag borde med göra de, hundarna börjar fälla mer nu när de börjar bli varmare osv 🙂 inte vår varmt men aaa du fattar nog 🙂 Gud pannbiff älskar jag 🙂 så gott

  Gillad av 1 person

 3. Pasta är alltid gott speciellt när man inte riktigt vet vad man ska ha till middag. Själv har jag alltid frysen full med färdig mat så man kan alltid ta fram något. Men då måste man ju komma ihåg att ta fram det dagen innan och det är det stora problemet. Annars brukar det bli något med kyckling när jag inte vet vad jag ska hitta på…

  Gillad av 1 person

  • Jo jag har samma problem oftast att ta fram maten från frysen så det hinner tina 😂börjar bli bättre på det dock. Älskar kyckling det är så gott tycker jag😊

   Gilla

 4. Mår bara bra här 🙂

  Så skönt att städa lite. Mm grus & damm är det mängder av nu.

  Den rätten du gjorde här om dagen såg jättegod ut 😋👍
  Vi brukar köra becon, ostsås & pasta när vi inte vet vad vi vill göra. Lätt att göra & det går snabbt att göra med 😊
  Pannbiff är gott.

  Hoppas att du läste ut boken sen.

  Ha det så bra! Kram❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s