Lördag och ny video ute

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är en lugn lördag hos mig. Började dagen med en dusch och sedan har det inte hänt så mycket idag. Svarat på kommentarer, resten av dagen får vi se vad som händer ska läsa lite har jag tänkt . Igår kväll innan jag la mig kollade jag på två avsnitt av Criminal minds. Serien är riktigt bra minns att jag såg den när jag bodde hemma så är jätteglad att Disney+ har alla säsonger nu😍 Gruppen Social media support & share group (Swedish) kom på en jättebra ide, så fick träffa Madde (orskullan) och Hanna, Jenny. Vi träffades digitalt, men det var ändå så trevligt. Och så kul ide´ hoppas vi gör det igen. Men jag är så glad att jag äntligen fick chans att få prata med dem så härliga alla❤ Jag träffas gärna igen även om det blir digitalt. Tycker även att det är ett bra sätt att träffas då vi alla bor så utspritt i Sverige.

Det är inte så fint väder och idag känner jag för att vara hemma och ta det lugnt. Blir nog lite criminal minds senare ikväll skulle jag tro. Kan ni gissa vilken mina favoriter är? Men innan jag avrundar detta inlägg tänkte jag dela med mig av min senaste video på youtube och även göra lite marknadsföring för mitt bokkonto på instagram.

Kolla gärna in den och få reda på vad för böcker jag inte läser, vad för böcker som är populära som jag inte vill läsa. Dessa frågor får du bla svar på
Och mitt nya bokkonto på instagram för böckeryoutube är: Amandizan_books gå gärna in och följ mig.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Lördag och ny video ute

 1. Det var verkligen roligt i går, synd bara att det strulade för mig haha! Nästa gång kör jag med telefonen direkt 😂 det var kul att få träffa dig digitalt också, alltid kul att få ett ansikten och röst på personerna bakom bloggen ju. Criminals minds såg jag väldigt mycket på för 10 år sen 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det var kul att träffa dig med att få se dig, ja kör med telefonen nästa gång istället. Ja jag såg criminal minds med för längesen på tv och tyckte verkligen om den så nu ser jag om den. Många säsonger jag har missat😁

   Gilla

  • Jag ser verkligen fram emot nästa gång så kul att prata och lära känna er mer än bara på bloggen
   Ja nya vänner vill jag gärna ha så detta är verkligen ett bra sätt 😍

   Gilla

 2. Visst var det roligt att ses och få prata med varandra. Vi har ju ändå följt varandra på varandras bloggar bra länge. Ska lätt ses snart igen tycker jag. Jag tror inte att jag sett ett endaste avsnitt av Criminal minds faktiskt. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det var verkligen jätteroligt och kul och ser verkligen fram emot nästa gång. Vi har ju följt varandra länge som du säger så det var kul att äntligen prata med er på riktigt☺️

   Gilla

 3. Skönt med en lugn lördag. Bara göra det man vill göra. Criminals Mails är en bra serie. Jag gillar med det. Jag gillar polis serier. Hur dem löser mord & så.

  Vad kul att gruppens träff va trevlig 😀.

  Det ska jag läsa om på din IG.

  Ha det så bra! 😊

  Gillad av 1 person

 4. Perfekta inomhus- och tv-dagar, dessa mulna dagar. Jag tycker själv det blir svårare att koppla av inomhus när solen skiner. Vad fint att du hittat tillbaka till Criminal Minds, är ju så spännande med beteendevetarkaraktärerna i den. Kan inte låta bli att undra om det är så det går till IRL, alltså när de gör sina profiler av gärningsmännen. Coolt jobb i vilket fall.

  Så roligt med träffen i fredags. Jag var för trött för att orka vara med, är oftast helt urlakad på fredagarna och vill bara bort från skärmarna. Men hoppas det kommer fler tillfällen och att jag har mer ork då.

  Gillad av 1 person

  • Jag brukar med fundera om det går till så på riktigt men ja det är verkligen intressant och jag gillar ju att se när det löser fallen. Jag älskar crime serier och crime dokumentärer😍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s