Söndag och måndag

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra men är otroligt trött redan, varit det ända sedan eftermiddagen faktiskt. Igår blev det en lugn dag hemma där jag bara tog det lugnt och på kvällen kollade en del på criminal minds. Men idag har jag varit ganska produktiv. I eftermiddags så var jag iväg till gymmet och tränade 45 min. Var väldigt skönt kände att kroppen ville röra på sig. Nu är jag dock trött men det tar jag mer än gärna emot. Känns skönt att vara trött och att känna att kroppen har fått röra på sig.
Nu ikväll så har jag duschat och läst, läste lite när jag kom hem från gymmet med. Det bästa som finns är väl att krypa upp i soffan nyduschad med en bok eller film.😍
Mina pågående böcker är: Ljudbok: Hemmet av Mats Strandberg. fysisk bok: Clockwork Angel av Cassandra Clare.

Jag vill läsa mer fantasy och då har jag hört att denna är en bra början. Jag har annars bara läst Harry Potter, Narnia och de utvalda. Så jag börjar med denna och ja so far so good. Sedan är denna på engelska. Vill utmana mig med att läsa mer på originalspråk så varför inte utmana mig på två saker samtidigt.
Så ja för att summera min söndag och måndag har de innehållit criminal minds och läsning. Nu efter att jag har bloggat blir det nog 1-2 avsnitt av criminal minds innan sängen. Sedan blir det sängen är riktigt trött eller slut så ska bli skönt att få lägga sig sen.

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Söndag och måndag

 1. Har aldrig läst Harry Potter och Narnia men jag sett filmerna . Jag mår bra men är rätt så trött men det är skönt att våren börjar komma nu så värmen kommer den med 😊

  Gillad av 1 person

 2. Så skönt att träna lite . Ja, man får ta att man är lite trött efter träning. Kropp & hjärna har ju ändå fått jobba 🙂. Vad kör du för träning? Har du någon med dig eller klarar du av att träna själv?

  Det är skönt att se serie 😊

  Gillad av 1 person

 3. Jag läste Harry Potter för barnen då dom var små, men det passar precis lika bra för oss vuxna tycker jag. Önskar så att jag kunde läsa på engelska, Kanske får börja med små lättlästa böcker för att komma in i flytet. Min man läser helst på engelska.

  Gillad av 1 person

 4. Åh jag blir så avis av alla som går på gymmet men hur skulle jag hinna? Ensamstående med Levi, vi slutar oftast sent och ska då laga mat och bada sen är det dags att sova. 🤔🙂 Men grymt jobbat för er som hinner och gör det 💪

  Gillad av 1 person

 5. Jag och 10-åringen håller på att läsa första Harry Potter och den tycker jag är riktigt bra och kul att läsa. Annars är jag inte mycket för fantasy för egen del. Idag ska jag börja på en ny ljudbok, har några att välja på så har inte riktigt bestämt vilken det ska bli 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s