Läsa fler böcker

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bara bra, idag har man varit och tränat och annars bara varit hemma med sambon. Vi har nyss ätit jag var jättehungrig så gott var det med mat. Men nu tänkte jag berätta hur jag gör för att läsa fler böcker. För ja det kanske ser ut som jag läser fort, och det kanske jag gör. Men jag tycker inte det. Iaf inte tillräckligt😂Här kommer mitt största tips och det är nog det jag använder mig mest av.
När jag läser en bok kan jag ibland lyssna på ljudboken till den boken jag läser. Som just nu när jag läser 2 delen i Mörkermännen i oxen serien så lyssnar jag på ljudboken samtidigt som jag läser med själv. Därav går det lite fortare att läsa. Eftersom första boken inte var en hitt så kände jag att ljudbok fungerar bra denna gången med. Sen kan jag även säga att ibland så är det kortare kapitel med. Men anledning till att det går ”fort” är för jag läser tillsammans med ljudboken.

Mitt andra tips är att läsa när man själv vill läsa. Om jag inte känner för att läsa så läser jag inte och vill jag fortsätta med boken men inte orkar läsa själv lyssnar jag på boken eller nån ljudbok. Men vill jag inte läsa så läser jag inte. Men jag prioriterar det dock för jag vet ju att jag mår bra av att läsa därför så försöker jag få in lite läsning varje dag. Vissa dagar blir det mer och andra mindre. Sen beroende på vem man frågar och jämför med läser jag nog ganska snabbt. Jag kan säga att den boken jag läser nu är på lite mer än 500 sidor så har inte ens kommit till hälften än.
Visst är jag snabb kanske men mycket har nog med att jag lyssnar tillsammans med ljudboken. Iaf med denna. Idag har det inte blivit mycket läst men ska läsa lite ikväll nu.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Läsa fler böcker

  1. Vilka bra tips på läsning som du delar med dig utav. Jag köper bara såna böcker som jag verkligen vill läsa. Jag har ju mina favorit författare och dom är Emelie schepp och mariette lindstein. Just nu väntar jag på att dom båda ska komma ut med nya böcker 😀

    Gillad av 2 personer

  2. Skönt med lite träning. Gjorde jag med idag 💪🏼😊. Bra tips du kommer med!
    Det har jag inte tänkt på att man kan lyssna på ljudbok & läsa samma bok som man har i öronen 👍.
    Håller med. Man ska inte läsa om man inte vill. Läs eller lyssna på bok när du själv vill & när du får lust till det att göra det. Jättebra råd att komma ihåg 👍.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s