Så vad blev det då?

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag kom nyligen hem från biblioteket, var dit och lämnade tillbaka de grafiska novellerna av Locke & Key som jag läste. Det var lite kallt ute då det blåste en hel del, men nu har jag reserverat volym 4 och även kommit hem med en bok Förra året så började jag lyssna på en bok som hette odinsbarn av Siri Pettersen. Men tröttnade så la av med boken. Men jag har ändå känt att jag vill ge den en ny chans. Så nu kom jag hem med den och ska läsa den istället. Hört att det ska fungera bättre. Så jag har varit till biblioteket idag.
Men tänkte även berätta vilken bok det blev som jag valde att plocka upp. Förra året under sommaren så fick jag ju hem en del bokrecensions ex av polaris och nu håller jag ju på med den andra serien jag fick. Igår valde jag att plocka upp del 2 i Oxen serien som jag fick som recensions ex och denna känns mer lovande än första.

Så här såg det ut tidigare hos mig idag. Jag med en bok och en kopp kaffe. Har nästan läst 100 sidor och tycker än så länge att den verkar bättre än första boken i serien. Och vad passar inte bättre att läsa när vädret känns som höst men det ska vara vår istället. Detta är verkligen mysigt😍Så vad blev det det då jo del 2 i denna serie. Och jag har ju ändå fått den som recension ex så vill inte dra ut på det för länge heller.
Hoppas er vecka har börjat bra? Jag har även kommit ifatt med kommentarerna. Nu är det bara inlägget från igår som är kvar. 😊

Kram/Amanda

29 reaktioner på ”Så vad blev det då?

 1. Vad mysigt att kunna sitta och läsa meden kopp kaffe, tyvärr så kan jag inte det för bokstäverna hoppas och jag får ont i huvudet.

  Gillad av 1 person

 2. Vad kul att du kunde låna hem nya böcker. Jag trodde att alla biblioteket var helt stängda, vilket jag har sagt till Loui varje gång som han vill gå till biblioteket. Jag gillar ju att äga böcker så köper hellre böcker till Loui och mig 🙂 vad kul att du kom in så bra i boken, då är det svårt att släppa boken 🙈

  Gillad av 1 person

 3. Åh vad jag saknar att läsa böcker! Jag har tyvärr varken tid eller ro längre till att läsa en bok.
  Låter ju så skönt att få sätta sig med en bok och en kopp kaffe!

  Gillad av 1 person

 4. Åh, jag önskar verkligen jag hade mer tid till att bara få sätta mig ner och läsa en bra bok. 🙂 Älskar att läsa men finner ingen tid till det numer. Ttråkigt, tycker jag.

  Gillad av 1 person

 5. En bra bok och en kopp kaffe är en riktigt bra stund på dagen. Kul att ändra boken verkar bättre än den första. Känner inte alls till den serien så den ska jag kolla in.

  Gillad av 1 person

 6. Skönt att du kom ut lite & tog dig till bibblan. Som du där hitta en bok & tog med dig hem 🙂. Låter mysigt att dricka kaffe & läsa. Vädret ute är höst likt men ändå vår 😊.
  Ofta ska man ge grejer nya chanser. Kan ju va så att det blir bättre då.

  Gillad av 1 person

 7. Jag är så kass på att låna på biblioteket jag köper istället vilket är korkat om det inte är en bok man vet att man vill spara.
  Jag önskar dig många härliga lästimmar!

  Gillad av 1 person

  • Om jag kunde så skulle jag bara köpa böcker men man ska ju få plats med dem också. Så ja ibland lånar jag dels så kostar det ju inget heller. Det är bra att bibliotek finns 🙂

   Gilla

  • Jag vet inte om jag är snabb men jag prioriterar läsning då jag mår bra av det samt att jag ofta kan läsa samtidigt som jag lyssnar på ljudboken som jag läser 🙂

   Gilla

 8. Härligt med en kopp kaffe och läsa en bra bok 🙂 de är alltid roligt med nya böcker 🙂 Jag vill köpa fler böcker men de får vänta 😀 Jag har inte tid att läsa just nu haha

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s