Söndag

Hej!
Hur mår ni?
Hoppas eran helg har varit lugn och skön här har helgen varit lugn och vi har inte gjort något speciellt alls förutom att bara umgås och se på våran serie som vi kollar på tillsammans. Serien vi kollar på tillsammans heter ”Z nation” och finns på netflix.
Annars så har jag läst ut volume 3 av Locke& Key- Crown of shadows. Jag tycker att hittills så är 3:de novellen bäst.

Ja det är ifrån dessa noveller serien som nu finns på netflix som serien är baserad på. Jag kommer inte se serien än. Jag vill isf läsa klart alla volymer först. Jag kan säga att bilderna i tidningen är fantastiska och fantastiska gjorda. Annars har det inte blivit så mycket läst i helgen.
Nu tänkte jag göra lite marknadsföring för mina videos igen som jag nyligen lagt ut på youtube så har du inte sett dem kolla gärna in dem. Hoppas ni står ut med det, måste ju marknadsföra då hörs man inte så syns man inte. Och det är sant.

Den nyaste
Ännu en vlogg som jag nyligen har lagt ut

Som sagt kolla gärna in dem vet ju att det finns några utav er som kollar på youtube och andra inte. Idag vet jag inte vad vi ska göra, jag funderar på att plocka upp en ny bok iaf men vet inte riktigt vad jag vill läsa. Hur gör ni när ni inte vet vilken bok/serie/film ni vill se eller läsa? Blir ett kort inlägg idag då det inte har hänt så mycket, vädret har väl inte varit vackert heller. Regnat en del. Men jag har svarat på några kommentarer och ska fortsätta med det under kvällen så snart har man svarat på alla. Hoppas som sagt att ni har haft en fin helg. Ville mest kika in här och prata med er lite.

Kram/Amanda

25 reaktioner på ”Söndag

 1. När jag inte vet vad jag ska se för ny serie så tar jag första bästa och ser på. Ibland kollar jag om den serien som jag nyss såg. Jag har några favoritserier. Vad spännande att dom böckerna finns som serie på Netflix 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Jo så blev det i detta fall eftersom att den boken jag höll på med inte var den första serien författaren hade skrivit valde jag en bok istället som jag var lite sugen på att börja på😊

   Gillad av 1 person

 2. Det är hopplöst när man väntar på att bli inspirerad till vilken bok man ska läsa. Jag har just läst bok 6 i en serie på 7. Det är bara det att 7e boken i te kommer ut förrän 28 maj…. Suck.
  Men fick ett tips om en annan serie så får se om
  Jag börjar på den

  Gillad av 2 personer

 3. Jag blir mer och mer sugen på att läsa Locke and Key. Har inte heller sett serien ännu, men mina vänner talar varmt om den. Är detta romaner från början eller enbart grafiska noveller/serietidningar? Din dag verkar ju ha varit störtskön. Har jobbat från morgon till kväll, så jag är allt lite avis på ert tv-häng. 😉

  Gillad av 2 personer

  • Nej det är grafiska noveller där man genom varje volym får följa en familj. Och man följer samma barn och familj genom varje volym det är lite text då det är serietidningar

   Gillad av 1 person

 4. Mysigt att se serie ihop. Det skulle jag med vilja göra med Kent. Men vi ser mkt film 😊.
  Det förstår jag att du vill vänta med att se serien på tv. Vill ju läsa ut boken först 😊

  Såklart att du ska marknadsföra din youtube kanal.

  Jag lyssnar på bok på Storytel. När jag väljer en ny bok. Så läser jag om vad boken handlar om, läser recensionerna & sen provlyssnar på boken 😊.

  Inlägget behöver inte handla om något speciellt alltid. Ibland behöver man bara skriva av sig.

  Ta hand om dig! 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s