Fredag och helg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra jag har haft en ganska produktiv eftermiddag. Var och tränade lite. Körde roddmaskin och armhävningar/situps och hantlar. Så skönt att få röra på kroppen och bli varm. Efter träningen så gick jag och handlade då vi började få slut på toapapper, skrev upp det men B glömde så lätt hänt. Så nu är toapapper inhandlat plus lite annat smått och gott. Även lite gott till helgen såklart ❤
Nu har jag nyligen druckit kaffe och suttit och svarat på en del kommentarer. Det är så härligt att läsa dem och prata med er. Inlägg som jag har svarat på är: Bokrecensioner, Lugnare dag, tisdag och vad ska man äta och mig och träning. Jag blir så himla glad att jag kan få er intresserade av böcker. Det värmer i mitt hjärta❤ Så glad över att ha så fina människor som läser min blogg.

Vad händer annars då? Idag är det fredag och vad kvällen bjuder på vet jag inte men det blir en lugn kväll njuter av att ha B hemma igen. Har inget emot att vara själv men har verkligen saknat honom. Men ja vi har inga direkta planer, njuta av att det är helg igen. Vad ska ni göra? Det blir nog en del läsning för mig men ja. Hann få mig lite sol idag på väg och ifrån gymmet nu har solen försvunnit. Men nu är det fredag och helg och jag ska njuta extra då jag har tränat idag. Men frågan kvarstår vad ska man äta ikväll? Men det löser sig

Kram/Amanda

30 reaktioner på ”Fredag och helg

 1. Vad härligt med ett pass på gymmet! Jag ska också träna om en stund. Vad trevligt med lite gott till helgen, vad ska ni äta för smaskigheter? 🙂 Visst är det härligt att få läsa alla kommentarer med peppande ord. Jag hann få lite sol på mig innan den försvann.

  Gillad av 1 person

  • Ja det är så kul att läsa alla kommentarer man blir så glad och så vill man inte sluta blogga. Härligt att du med fick lite sol man njuter så😊

   Gilla

 2. Den frågan vad ska man äta ikväll är alltid svårt att veta. Mitt tips är att ni äter det som ni är mest sugna på 🙂 vad skönt med lite träning innan helgen. Det känns alltid så skönt i hela kroppen när man har tränat. Här ska det också njutas av att det är helg 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Låter som du haft en bra och mysig fredag 😊.. vad skönt med ett gym pass på morgonen 😊… Hoppas du får en härlig helg 😊.. vad man ska äta idag den frågan ställer jag mig jämt tycker jag

  Gillad av 1 person

  • Jag började nu i mars och tränade så det är rätt nytt. Ja det är bara två gator ifrån mig så gymmet ligger nära och bra☺️
   Håller verkligen med man får fina vänskaper😁

   Gilla

 4. Att glömma toapapper är så lätt hänt, och så surt då man står där utan. Har faktiskt fått springa in till grannen en gång och låna… Eller rättare sagt en kompis fick springa in då jag satt fast på toaletten efter att ha gjort nr haha

  Gillad av 1 person

 5. Skönt med lite träning på en fredag. Jag älskar träningar på fredagar! 😃 Jag hoppar sällan över träning på fredagar. Känns underbart inför helgen.

  Att glömma saker är lätt hänt. Bor du & B ihop nu?
  Även om man inte göra något speciellt så är det mysigt att bara va med varann på helgen.

  Det är skönt att läsa/lyssna på bok. Jag svävar in i boken för en stund. Så skönt 😊

  Får se vad vi hittar på här. Man känner att det är vår i luften, vindarna, fåglarna & känslan 😊

  Hoppas att det blev någon god fredags mat.

  Gillad av 1 person

 6. Gud vad underbart de låter med ett träningspass fina du 🙂 de gör ju hela ens dag liksom.

  Ja visst blir det en härlig känsla när man har mycket folk man lär känna via bloggen. Folks kommentarer kan få en att le och må så bra

  Gillad av 1 person

 7. Vad strongt av dig att riva av ett sånt träningspass, låter intensivt och välgörande. Det är ju fantastiskt att kunna väcka nån annans nyfikenhet på en bok, en viktig gärning, enligt min mening. 😁

  Gillad av 1 person

  • Ja sen vet jag ju att alla har kanske inte samma smak eller intresse när det gäller böcker så jag blir verkligen glad när jag får andra intresserade av de böcker jag läser. :D😄

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s