Blödigt näsblod och läsning

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, de senaste dagarna har det inte hänt så mycket var och tränade i onsdags och det var jätteskönt att få röra på sig. Igår hade vi tvättstugan och tvättade sängkläder. Annars så har jag mest läst och blödigt näsblod de senaste dagarna. Inte så kul, igår började jag få nog av det att blöda näsblod. Idag har jag som tur inte blödigt något. Istället har jag läst ut en bok lämnat tillbaka den och gått ut med min kurslitteratur från biblioteket. Nu har jag precis läst de första 40 sidorna i boken. Nu är hjärnan rätt mosig på energi men är så stolt att jag satte mig ner med boken. Och även tacksam att ha en sambo som pushade mig lite att iaf läsa 1h. Så nu klappar jag mig på axeln.
Nu ikväll kommer jag inte läsa något tror jag. Men ni ska få se boken jag läste ut tidigare idag.

Så de senaste dagarna har jag läst första delen i korpringarna av Siri Pettersen och jag tänker skriva en bokrecension men jag kan säga så här jag älskade den. 😍Nu är den som sagt tillbaka lämnad. Men för att sammanfatta dagarna så har jag blödigt näsblod och läst. Nu är det fredag och maten är i ugnen. Jag var ju med i veckans länkregn och jag vet att jag är försenad, men här kommer de fantastiska bloggarna

Corky style skriver om https://nouw.com/corkystyle/livet-med-psykisk-ohalsa-part-1–37805626?fbclid=IwAR39xCfibP53M1wrVc9aWsG-4K_sc0HAQJU24T15doIo4vzfIWWAPvETp44

Annica skriver om https://annica1990.wordpress.com/2021/04/09/att-lagga-sig-i-andras-barnuppfostran/?fbclid=IwAR2t7cRIrSmsFgtOEvr-uPWVxbJdokJpZaunYn8QpQdee3ap33CrkAjLRMg

Hanna skriver om https://hannafialotta.blogg.se/2021/april/at-bli-mer-valtranad.html?fbclid=IwAR1Qcupga5YgjPqizRUm3i1tWG12leSyhSj58N94rnDbW1WqVlKQV6f1fg4

Orskullan skriver om https://www.saramadeleine.se/2021/04/08/en-promenad-pa-jungfruberget/?fbclid=IwAR39wDM27I43oWC8tVmtmXKiFpFMBHXnIO-_tejzLDYlFzH0ZXONyu5n1vw
Kolla in deras bloggar så himla fina är dem. Som sagt det kommer en bokrecension men nu ikväll kommer det nog bli en film eller serie för min del. Hoppas ni får en fantastisk helg! Imorgon ska jag fortsätta plugga första uppdraget ska in 26 April.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Blödigt näsblod och läsning

 1. Vad jobbigt att du har blödigt så mycket näsblod. Du vet inte varför du har gjort de? Det är verkligen skönt att läsa när man har den tiden. När blev ni sambos? 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Va härligt att du kunde utföra ett tränings pass 🙂 vad kör du för nått när du tränar ? Skönt o bara ta det lugnt o vila . Det ska jag med nu göra denna helgen

  Gillad av 2 personer

 3. Men usch för att blöda näsblod så. Brukar du ha det så är är det bara något tillfälligt?
  Skönt att läsa böcker, var dock länge sedan jag tog mig tiden till det. Är så mycket annat man ska hinna med som fyrabarnsmamma 🙈

  Gillad av 2 personer

 4. Att blöda näsblod låter inget vidare. Vet du varför du gör det just nu? Önskar så att jag kunde låsa, men har inte den ron i kroppen märker jag. Min man sitter med näsan i en bok precis hela tiden.

  Gillad av 1 person

 5. Inget kul att blöda näsblod. Hoppas det ger sig. Skönt med lite träning 💪🏼😊.

  Så bra att du har en sambo som puchar dig 🙂. Är så glad att det ordnade sig med kärleken för dig med 😃💕.

  Skönt att läsa. Hoppas att maten i ugnen blev god.

  Gillad av 2 personer

 6. Blöda näsblod är ju jobbigt, hoppas att det lagt sig nu. Det för min sambo ibland, men det går lång mellan ggr. har du stressat lite mer nu och sovit dåligt? Det kan ju orsaka näsblod. Fint att du har din pojkvän och att ni är så bra för varandra

  Gillad av 2 personer

  • Jag har blödigt näsblod tillochfrån sedan jag har varit barn. Och det händer mest på vintern när det är kallt ute, men ja jag har även varit stressad ett tag och nu börjar det lugna ner sig

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s