Plugg och trötthet

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, helgen har varit bra jag har dock bara varit trött och behövt vila känner jag. I fredags kom min reservation från biblioteket så gick och hämtade min kurslitteratur och sedan pluggade jag som sagt. Det jag läser nu är svenska 1 på gymnasienivå. Tycker det är så kul. Språk är roligt. Så i lördags tog jag det bara lugnt och så även igår. Hade tänkt plugga men gjorde inte det. Istället har jag suttit idag och tänkte även sitta lite ikväll. Men det är kul och jag börjar fundera på att börja skriva korta noveller eller berättelser. Gjorde det när jag var barn, men sedan slutade jag. Kanske ska ta upp det igen.
Annars har jag bara känt mig trött eller mer mosig i huvudet efter plugg.

Så detta är min kurslitteratur, det jag märker är ju att svenska/engelska har jag lätt för och förstår medan matte förstår jag inte alls, kanske beror det på att jag kanske inte har det intresse som med språk, men jag tycker matte är jättesvårt. Jag kan det viktigast men volym och större tal och ekvation. Det går inte. Språk och skriva är roligt.
Så ikväll blir det lite mer plugg sen tänkte jag faktiskt plocka upp min och Maricas bok för månaden. Har dock torka aldrig tårar utan handskar och mio min mio som jag ska läsa för skolan. Så en hel del böcker. Men det är kul. Hur har eran helg varit?

Kram/Amanda

25 reaktioner på ”Plugg och trötthet

 1. Inte kul med vissa ämnen om man inte lyckas knäcka koden. Matte är väl just mycket det att hitta den magiska koden och sedan flyter det på. Hoppas att de löser sig

  Gillad av 1 person

 2. Vissa ämnen gillar man bara inte. Jag gillar inte heller matte men jag klarar mig på mina kunskaper. Älskade också att skriva berättelser och böcker när jag var liten. Ta upp det du kanske gillar det lika mycket fortfarande. Det man gillar är ju oftast det man är bra på. Kram

  Gillad av 1 person

 3. Matte har jag alltid haft svårt för och jag är som du, svenska bara rinner på och jag tror att intresset spelar in också. Det är kul att läsa böcker, använda språk och sådant i stället för matten som man inte ens vet vad man ska ha till. Lycka till med kursen 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Det verkar vara så att det man tycker är roligt är det man har lättast för. Så är det iallafall för mig. Det jag tycker är tråkigt kan jag nästan få ett inre motstånd emot. Kul för dig att nu läsa ett ämne som känns lättare😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s