En tidig morgon

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, är dock väldigt trött eller mer slut i huvudet. Idag har det varit en tidig morgon. Gick upp halv 8 idag. Hade tänkt sova lite längre men hade svårt och somna om så gick upp då. Tog mig en kopp tea och ringde samtal. Kl 9 kom sjuktransporten och hämtade mig och körde in mig till Västerås där jag har min vårdcentral. Har eksem som har blåsat upp och var in och fick det kollat. Vet inte vart det kommer ifrån men fått tabletter och kortison utskrivet. Nu är jag dock trött och orkar inte hämta ut det så istället har jag skickat en beställning och får hämta ut den imorgon. Kalla mig lat men jag orkar inte.

Har varit igång hela morgonen och förmiddagen så nu är jag trött. Men fick iaf lite sol på mig och det är jag glad för. Nu har solen gått i moln tyvärr. Paketet kommer med instabox imorgon som jag kan hämta ut. Kan vänta en dag till. Är bara glad att jag har kollat upp det.
Så nu har jag varit hemma och plockat in disk och druckit kaffe, nu tänkte jag vila lite och blir lite piggare. Sen ska jag plugga.

Igår kväll började jag min och Maricas bok för April och den verkar lovande verkligen. Blir nog mer läst sen. Nu behöver jag vila trots kaffe så känner jag mig inte pigg. Har även svarat på kommentarer på inläggen ”bokbloggare jag följer” och ”helgen är här”
Hoppas eran vecka har börjat bra, nu ska jag vila lite och så får vi se vad eftermiddagen bjuder på hann iaf få lite sol på mig när jag väntade på taxin hem och jag njöt. Det var skönt i solen.

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”En tidig morgon

 1. Vad bra att du fick komma till vårdcentralen och kolla upp ditt eksem. Just med huden är det svårt att hitta orsak. Det är smidigt att kunna beställa sina läkemedel istället. Särskilt när man är trött. Kul att boken som du och Marica ska läsa tillsammans verkar lovande.

  Gillad av 2 personer

 2. Det låter som att vi är lika trötta idag du och jag. Skönt att du fick ditt eksem kollat på VC. Jag brukar nästan alltid beställa min medicin via nätet nuförtiden. Jag har så länge jag kan minnas ogillat att besöka apotek pga alla smittor man kan få där.

  Gillad av 2 personer

 3. Så mysigt att börja dagen med en kopp te. Jag skulle ju även börja med frukost åxå 😊. Vad bra att du tog dig till VC. kolla upp vad du ska göra med exemet.

  Du är absolut INTE lat! Är kroppen låg på energi. Så är den det. Då är det bara att vila!
  Det tar kraft att åka till vc. Du kanske va lite nervös. Det tar på krafterna att föra ett samtal. Ta in saker som sägs & så ❤️
  Att man va lat för att man inte gjorde saker. Det sa man förr. Nu finns det mer vetskap om energin & att ha en Funtionsvariation.

  Härligt att du fick lite sol på dig 😃.

  Kul att börja i ny bok med Marika 😊hoppas att boken är bra.

  Vi är ju redan inne i halva veckan. Går fort 😅.

  Gillad av 2 personer

 4. Jag mår bra men blir trött av min pollenmedicin. Det är ju bra att du kollade upp eksemen och att du fick medicin för det. BTW Jag håller lyssna på ljudboken Varför gråter inte emma? och den är så bra och är glad att jag fick det tipset här i din blogg.

  Gillad av 2 personer

 5. Strunta i min första kommentar. Jag insåg nu att det ör inte här jag fick tipset om ljudboken. Jag har tagit min sömnmedicin så det kan bli knasigt ibland.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s