Produktiv en regnig söndag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det regnigt värre. Igår som sagt efter att jag hade skickat in mitt uppdrag så tog jag det bara lugnt. Låg mest i soffan hela dagen. Behövde det verkligen. Idag har jag dock varit lite produktiv. Trots regnet så tog jag mig ut, var och tränade en stund på eftermiddagen. Körde 10 min på roddmaskinen och gick på löpbandet och körde hantlar idag. Var skönt att få röra på kroppen och kände att min kropp behövde det. Eftersom jag sitter i rullstol varje dag så blir ju kroppen stel så träna behöver jag. Efter att jag hade tränat gick jag och handlade.

Detta är vad som följde med hem. Var av kaffet och mjölken var det som jag behövde. Är det något jag ALLTID har hemma så är det kaffe och mjölk. Det är ett måste. Vad har ni alltid hemma som är ett måste? Som sagt sedan så åkte det ju med lite onödigt köp med. Jag kan ju inte skylla på att jag var hungrig heller. Men jag har fått betyg från mitt andra uppdrag som jag skickade in igår och det var ett C igen. Så himla stolt över mig själv. Märks att allt hårt arbete som jag har gjort lönar sig. Så nu är jag värd en pizza.
Som sagt det regnar ute så det var skönt att komma in igen men känns även bra att ha mjölk och kaffe hemma för det är viktiga saker. Speciellt om man dricker kaffe som mig. Så idag har jag varit lite produktiv och gjort saker. Nu ska jag bara ta det lugnt och senare blir det pizza till middag. Imorgon tänker jag plugga igen men idag tar jag det lugnt och njuter av helgen.

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Produktiv en regnig söndag

 1. Vad skönt att du kom iväg och tränade även fast det regnade ute. Det känns ju alltid bättre i kroppen när man har fått träna. Kaffe med mjölk är så gott! Jag har också alltid kaffe och mjölk hemma. Så började jag fundera mer på vad som jag alltid har hemma och det är basgrejer till bakning, smör, bröd, pålägg, choklad, snus, en hel upp sättning av lypsyl, pasta, korv i alla formen som Loui älskar korvmat. Finns säker mer som jag alltid har hemma men de kommer jag inte på just nu 🙈

  Gillad av 2 personer

 2. Grattis till ditt C, bra jobbat. När jag pluggade blev jag alltid så glad för mina bra betyg för jag själv tyckte ju inte att det var så bra skrivet. Härligt med ett bra träningspass igen. Längtar till imorgon för då ska jag sätta igång kroppen igen efter min sjukdom. Jag har alltid mjölk hemma och nocco…

  Gillad av 2 personer

 3. Kaffe är livsviktigt så det finns alltid hemma här. Men sen har vi ju såklart ed del andra saker som måste finnas hemma hos oss, blöjor tex.
  Grattis till ditt C! Skönt när man får lön för mödan.

  Gillad av 2 personer

 4. Ja, fy vilket väder det va.
  Gött med ett träningspass 🙂.
  Det vi måste ha här hemma är mjölk med, kvarg, ägg.
  Det förstår att det känns skönt att man ser resultat av det jobb man har lagt ner. Grattis 🙂

  Gillad av 2 personer

 5. Mjölk och kaffe är livsviktigt att ha hemma även för mig för annars blir hela dagen förstörd. Skönt att det går så bra med studierna och hårt arbete brukar löna sig. Bra jobbat!

  Gillad av 2 personer

 6. Här vart helgen förstörd av pollen. Lördagen började bra men kvällen var inte kul då näsan inte ville samarbeta Idag känns det dock bättre men ska hämta ut pollen medicin imorgon. Själv dricker jag inte kaffe hemma utan gör det bara när jag är på espresso house. Kommer ihåg när min lillebror började dricka kaffe hemma och han hade flera sockerbitar i en kopp. Då sa pappa att ska han dricka så får han göra det svart också.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s