Matlagning & läsning

Hej!
Hur är det med er?
Här har det varit tyst från mig nu väldigt länge eller iaf i en vecka. Jag pluggar på och läser. Sedan har min energi kanske inte varit så hög. Men vad har hänt sedan sist förutom studier. I helgen (lördags) var jag hos min faster, hon fyllde år så var in till Västerås och firade henne. Sedan så söndags tog jag det lugnt mest men bestämde mig för att prova ett recept med fisk i folie och det blev ju så gott😍
Länkar receptet här:https://www.ica.se/recept/torsk-i-folie-med-linser-soltorkade-tomater-och-basilika-724136/
Nu hade jag inga soltorkade tomater och istället för gröna linser hade jag röda. Och det blev lika bra. Blev verkligen supergott och kommer göra rätten igen, det var första gången jag provade detta och jag är så glad att jag vågade utmana mig för jag blev så nöjd. Vill ni göra som jag gjorde så använd vanliga tomater och röda linser. Det var den ända skillnaden. Jo en sak till, det stod att man skulle ha olivolja men det glömde jag bort att ha på inser jag nu, men det var trots allt riktigt gott. 😍

Bild lånad från Ica.se

Nu såg ju resultatet inte så här när jag blev klar men jag använde i stort sätt alla ingredienser på bilden. Som sagt jag är så nöjd och glad över att jag provade tillaga detta. Det var enkelt men så gott. 😍

Innan jag avslutar tänker jag dela med mig av min senaste video som jag har lagt upp nyligen på youtube. 👇

Kolla gärna på den det skulle verkligen betyda så mycket för mig 🙏
Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Matlagning & läsning

 1. Så kan det va ibland. Annat är viktigare just då. Så annat får komma i andra hand. Det är helt Okej ❤️.

  Kul att du lyckades med en ny rätt 😃👍. Fisk är gott. Jag brukar göra lax i folie. Det är åxå gott.
  Vist känner man sig stolt & nöjd när man har gjort något & resultatet blev väldigt bra ☺️.
  Det ser jättegott ut 😃😋.

  Ta hand om dig! Kram❣️

  Gilla

 2. Coolt att få en bok signerad faktiskt. Har ingen boksignerad. Dock tyckte jag det va lite pinsamt när folk ville ha min bok signerad för dom som köpte den av mig. Har ingen fin handstil / autograf haha. Narnia böckerna kommer jag ihåg i alla fall den 1:a älskade den minns jag när jag fick den läst när jag var väldigt liten.

  Gilla

 3. Fisk i folie är en favorit hos mig med 😀
  Hoppas att det går bra med dina studier. Självklart har man inte alltid tid eller ork kvar till bloggen efter att ha pluggat ibland, helt förståeligt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s