Lugn start men….

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, helgen var lugn. Det regnade hela helgen så då passade jag på att läsa. Jag ska ju göra en litterär analys av två böcker och i helgen passade jag på att läsa klart den sista boken. Så nu kan jag bocka av det. Känns så härligt. Böckerna jag har tänkt analysera är Harry Potter (första boken) och Mio min Mio.
Igår var det måndag och ny vecka och jag var in till Västerås då jag har min vårdcentral där. Det var dags att bla ta nytt levaxinprov. Så blev en stund inne i Västerås. Medan jag väntade på taxin hem så lyssnade jag på ljudbok. När jag kom hem sen var jag trött och vilade innan jag lagade mat. Gjorde en pastarätt med bacon och det blev tillochmed rester över så ikväll behöver jag inte laga mat. Vilket känns skönt för jag ska tvätta mellan 17-21. Så då är det bra med rester helt klart. Så en lugn helg och en produktiv start på veckan känns faktiskt skönt när man får saker gjort. Och jag kommer nog lyssna på ljudbok när jag tvättar. Det brukar jag göra, då går tiden lite fortare.

Min pågående ljudbok som jag lyssnar på just nu (andra delen i raseri) som handlar om polisen Erik Andersson) Min favorit uppläsare är Ludvig Josephson
Harry Potter läste jag tillsammans med ljudboken

När jag hade läst klart Harry potter så kollade jag på Harry Potter och del två i dödsrelikerna i lördags. Så här får ni ett utdrag av det jag har lyssnat på nyligen och vad jag lyssnar på nu. Föredrar du ljudböcker eller musik när du gör sysslor? Kan ju säga att igår när facebook låg nere så la jag mig i sängen och lyssnade på ljudbok istället. Tills jag somnade.

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Lugn start men….

 1. Skönt att helgen har varit lugn. Söndagen regna det här väldigt mycket.
  Vad skönt att du kan bocka av att ha analyserat böcker.

  Jag brukar med lyssna på bok när jag väntar på taxi. Vad gott med pasta & bacon 🙂.

  Jag varierar mig mellan att lyssna på bok & lyssna på radio när jag gör sysslor.

  Ta hand om dig! 🍁

  Gillad av 2 personer

  • Ja det är ett bra sätt att fördriva tiden på när man väntar på taxin. Jag brukar med variera ibland blir det bok och ibland vill jag ha det tyst omkring mig☺️

   Gilla

 2. Jag har ju börjat lyssna rätt mycket på böcker nu, och föredrar nog det just för tillfället. Harry Potter … Det var längesen jag läste någon av de böckerna. Hade dom åt mina barn, och det bästa var ju att han växte ihop med barnen. Gillade den serien.

  Gillad av 2 personer

 3. Härligt att krypa upp i soffhörnet och läsa när det regnar. Kul med litterära analyser. Jag håller på med samma i en kurs nu.
  Jag föredrar musik när jag fixar hemma eller lyssna på poddar. Gärna hög musik 😀

  Gillad av 2 personer

 4. Jag vill helst ha helt tyst runt mej och kan inte lyssna på ljudböcker utan att tankarna fladdrar iväg. Så för mej är det en riktig bok som gäller, så mysigt att bläddra 🙂

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s