En produktiv vecka

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det har varit en bra men produktiv vecka. Måndagen började med Västerås, tisdag så var det städdag och tvättdag och i onsdag var lugnare även igår. Men idag har jag varit och tränat på eftermiddagen och nu på kvällen har jag pluggat lite, ätit middag och nyss duschat. Känns så skönt verkligen. Nu blir det en lugn helg med läsning och lite plugg. En helg med inte så mycket planer det behöver jag. Förstå mig rätt jag tycker om att göra saker men jag måste få återhämta mig. Och mitt sätt är att få ny energi att vara hemma i lugn och ro. Men jag är så nöjd med veckan.

Detta blev min middag keldas tomatsoppa och ostmacka till.

Ja jag vet att keldas tomatsoppa är färdig och bara och värma. Kanske inte det finaste eller lyxigaste men det var gott och jag hade tränat tidigare och då blir jag riktigt hungrig så då ska det gå fort att fixa maten. Annars blir jag lätt lite irriterad😂Jag tyckte det var gott och det är huvudsaken. Tänker prova att ha i kokta makaroner imorgon då de tipsade om det på baksidan av förpackningen. Och jag har lite kvar då det är 5 dc i.
Men det känns skönt att avsluta veckan med träning och så känner jag mig duktig då jag sov riktigt dåligt inatt så jag är glad att jag kom iväg. Nu resten av kvällen kommer jag bara ta det lugnt. Och jag hoppas att jag får sova bättre inatt. Inatt när jag inte kunde somna så låg jag och lyssnade på ljudbok. Men jag blev lite piggare av mig när jag fick röra lite på mig. Så jag hoppas jag fick göra av med lite energi så jag somnar lättare ikväll.
Nu önskar jag er en trevlig helg.
Kram/Amanda

10 reaktioner på ”En produktiv vecka

 1. Låter som en vecka i min smak. Lite att göra. Men ändå tid att återhämta 👍🙂. Jag är samma där med. Att få återhämta mig är hemma i lugn & ro.

  Jag skulle tipsa om att äta något med mer näring i. Felix Franska Soppa är väldigt god 😋. Att ha pasta i din soppa är ju bra.

  Att ha en dålig natt förstör dagen mycket. Träning har en stor betydelse 😊.

  Ha det så bra! 🍁

  Gillad av 1 person

 2. Förstår helt och hållet! Jag är en väldigt social själ och älskar att umgås med människor. Men till helgen, då min man är hemma, är det väldigt mysigt att bara spendera tid med honom och vår son. Dock kan jag bli rätt rastlös om jag sitter inomhus en hel dag, vilket egentligen inte är något som går längre med en överaktiv son på 9 månader haha.. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s