Ändrade planer & filmer

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men det är otroligt mycket med studierna nu därav är jag tyst härinne. Känner att jag vill prioritera skolan nu. Men hoppas ni är okej med det. Känner att jag vill göra mitt bästa och därför kommer jag prioritera kursen mer än bloggen. Hade hoppats att jag hade mer tid till att blogga men just nu är det inte så.
Men jag tänkte att jag skulle försöka vara lite aktiv här ibland och kanske dela med mig av filmtips/serietips? Och kanske lite boktips, skulle ni vilja det? Tänkte att jag i det här inlägget tänkte dela med mig av en film jag har sett, en dokumentär bla.

Vi börjar med Fear street part one:1994. Denna såg jag dock för ett tag sedan men jag gillade den. Om man gillar filmer som Scream, fredag den 13 och Halloween så tror jag att man tycker om denna. Den har en 90 vibe som gör att man minns de gamla klassiska 90 tals skräckisarna.
Handling: Efter ett antal brutala mord sker så utmanar några tonåringarna de onda krafterna som har kommit till deras lilla stad, de försöker sätta stopp för vad som sker men går det? Filmen är ifrån 2021. Trailer 👇

Film nummer 2

The addams family såg jag nyligen tror det var förra helgen och måste säga att den var bra. Jag har som sagt hört om denna innan men aldrig sett filmen. Detta är första som är ifrån 1991 och den andra kom 1993 båda finns på netflix.
Handling: Vi får följa monsterfamiljen Addams och två bedragare som försöker ta deras pengar. Barnen tror först att det är deras gamla farbror men snart börjar barnen misstänka något. Kan bedragarna ta pengarna ?Trailer👇

Och den sista jag tänkte tipsa om som jag nyligen har sett är en dokumentär miniserie. Den heter I am a killer: released.

I denna miniserie får vi följa en mördare som först får domen att han ska dömas till döden och senare får sitt straff ändrat till livstids i fängelse men efter mer än 20 år i fängelse blir han frigiven. Nu ska han anpassa sig till ett liv som är helt annorlunda mot vad han är van vid. Jag tyckte den var intressant att se, det är ju inte många fångar som lyckas bli frigiven i USA. Dock är jag kluven till vad jag tycker om han borde ha släppts eller inte. Dokumentären är från 2020. Trailer👇

Detta är vad jag nyligen har kollat på, och jag ska ikväll börja kolla på sista säsongen av Arrow som äntligen har kommit till svenska netflix. Så det ska jag göra ikväll.
Ville mest uppdatera er här om vad som sker i mitt liv och varför det är och förmodligen kommer vara tyst från mig. Men vem säger inte nej till lite tips på filmer och serier nu när det börjar bli kallt?

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Ändrade planer & filmer

 1. Självklart ska du prioritera dina studier framför bloggen!
  Jag ser att vi inte alls har samma filmsmak. Jag får mardrömmar av att bara läsa om dom. Haha

  Gillad av 1 person

 2. Det är bra här. Myser denna söndag 😊

  Självklart ska du prioritera skolan & kursen först! Bloggen är ett nöje. Alla nöjen går i andra hand. Skola & jobba går alltid först! 🙂 Så för mig gör du rätt nu i din val & prioriteringar.

  Detta är inte mina changera av film. Så jag har inte sett någon av dessa filmer.

  Hoppas att du får en skön söndag 🍁☀️🤗

  Gillad av 1 person

 3. Härliga tips du ger. Jag har inte sett någon av de filmer/serie tips du ger. Fear street part int 1994 ska jag kolla upp då jag gillar skräckfilmer. Själv har man varit sjuk sen i onsdags men börjar bli piggare nu.

  Gillad av 1 person

 4. tycker du gör helt rätt som prioriterar skolan före bloggen. Bloggen finns alltid kvar. Men kul att få en uppdatering från dig och tack för filmtipsen. Jag är alldeles för lättskrämd för att titta på skräckisar själv….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s