En Kall Vinterdag

Hej!
Hur mår ni?
Idag är det tisdag och jag har varit produktiv faktiskt. Jag har dammsugit och varit ute i kylan och handlat. Det är verkligen en kall vinterdag. Men jag föredrar det än det gråa trista regnet som annars är. Det bet lite i kinderna men skönt med friskluft. Nu efter man har kommit hem har jag svarat på lite kommentarer. Nu när man äntligen har den tiden så vill jag sätta mig ner och svara. Och även visa att jag uppskattar alla fina kommentarer. Har dock 3 inlägg kvar. Men tack för alla kommentarer😀🙏

Det gäller att klä sig varmt. Tröjan är köpt på lager157.

Nu ikväll ska jag snart börja med middagen och sedan en dusch. Resten av kvällen får vi se sedan. Igår blev det film och ikväll kanske det blir läsning sedan. Men känns skönt att få mycket gjort som man kan bocka av. Och att man trots kylan gick ut. Jag gillar inte kylan så jag håller mig hellre inne. Hur kallt är det hos er? Hos mig när jag nu skriver inlägget är det -15 grader brrr❄ Kommer säkert bli kallare under kvällen. Men jag har haft en bra men en kall vinterdag. Nu tänkte jag avrunda inlägget här. Men delar även min senaste video på youtube härnere så ni kan kolla in den. 👇

Skulle verkligen bli så glad om ni även delade videon vidare 🙏

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”En Kall Vinterdag

  1. var jättekallt igår, men jag har bra kläder då jag är ute mycket med barnen, fast jag hade två par vantar och frös om fingrarna ändå efter en stund ute igår och det var mindre trevligt. Alltid bra med dagar då man känner att man fått lite gjort

    Gillad av 1 person

  2. Minus 17 var det o går när jag kom hem från jobbet och då ville jag bars hem och krypa ner under en filt. Idag är det varmare och då blir det lite enklare att njuta av det vackra med vintern. Ha en fin dag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s