Att Vakna Med Migrän

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra eller bättre nu, jag vaknade runt 6 imorse med migrän. Jag misstänker dock att redan kom smygandes igår kväll. Då jag redan hade ont i huvudet, men jag tog alvedon och la mig och tänkte att lite sömn så är det nog bättre imorgon. Men nej. Och som tur var så hade jag en oöppnad ask av min migrän medicin. Vilken lättnad. Lyckades somna om tillslut och när jag nu gick upp tidigare var huvudvärken borta. Men jag tror jag skippar träningen idag. Hade tänkt träna men efter att ha vaknat med migrän imorse så tror jag att vi fortsätter och kör på en lugn dag.
Ni som inte får migrän går inte miste om något, vanlig huvudvärk är jobbigt men migrän är ja. Det känns som huvudet ska explodera. Lite så kändes det imorse.

Mannen i (2) mitten som är röd runt ögat som går upp mot huvudet där skulle jag säga att min huvudvärk satt. Det tryckte runt ögonbrynet på vänstersida och gick upp mot huvudet. Ibland när jag får migrän kan jag tappa känsel och syn. Men inte denna gången. Jag blir dock alltid ljuskänslig. Det är som att ljuset drar på migränen ännu mer. Så idag ska jag bara ta det lugnt. Misstänker att nu har jag äntligen blivit lugnare och är mindre stressad så då kommer migränen som ett brev på posten. Jag har ju varit väldigt stressad ett tag nu under hösten då med uppsatsen.
Jag tänkte försöka ta mig ut på en promenad för behöver handla lite och friskluft är lika viktigt det med. Och vad passar inte bättre än att ta en promenad i vinterlandet.
Vad ska ni göra denna fredag? Skulle ni vilja ha inlägg där jag berättar mer om migrän?

Önskar er en trevlig helg! Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Att Vakna Med Migrän

 1. Jag själv har aldrig haft migrän. Huvudvärk & trött i huvudet räcker för mig 🙂. För jag har hört av dem som får migrän att det är inget att leka med. Även dem är ljuskänsliga. Det är ju en vanlig grej med migrän.

  Så bra att du skippa träningen. Vila & tog en promenad istället.

  Det är inte lätt att gå ute nu. Det tycker iaf inte jag.

  Ja, det vore kanske intressant med lite mer om migrän. Bara om du vill skriva om det.

  Ha en bra lördag! Ta hand om dig❣️

  Gilla

 2. Låter inte alls roligt att vakna med migrän. Jag har aldrig haft migrän själv och är glad för det. Jag själv mår bra och njuter av ledigheten. Det är nog bra att skippa träningen.

  Gilla

 3. Jag har fått migrän några få gånger och det har verkligen inte varit roligt. En gång fick jag be en vän hjälpa mig hem från skolan för jag kunde inte ha ögonen öppna, det gjorde alldeles för ont. Hoppas du mår bättre nu!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s