Jag Har Tagit Det Stora Steget

Hej!
Hur mår ni?
Här rullar livet på vidare med studier, det går bra men just nu har jag nog kommit in i en period där det går segt. Jag pluggar men att ta tag i det går segt och när jag pluggar så känns det segt. Jag kommer vidare men det går långsamt. Så ja kan ni känna igen er? Tänker att alla kan känna såhär oavsett om man pluggar eller jobbar.
Men nu till något stort, jag skrev nyligen i ett inlägg att jag funderade på egen domän och nu har jag fixat det! Känns otroligt stort och kul. Jag har ju bloggat här och trivs jättebra på wordpress och det känns liksom att nu är det dags att ta nästa steg. Så nu är det amandizan.com! Så kul 😊😀Jag har bloggat här i två år och under denna tid så har jag insett att jag trivs så bra och förra året började jag fundera lite grann på egen domän, men nu så har jag verkligen känt att jag vill ha en egen domän. Då jag trivs jättebra här och ser inte mig själv gå tillbaka till nouw. Jag tycker det är jätteskönt att vara egen och slippa allt strul. 😍Självklart i början var det ovant och visste inte om jag skulle trivas men jag gav det en chans och det är jag så glad för.

Så nu tänkte jag att vi skulle ta och fira detta lite och vad tror ni om en frågestund? Nu var det otroligt längesen jag hade det när jag började blogga här 2020 så vet jag att jag tänkte spela in en frågestund till youtube men jag har aldrig haft en frågestund här på bloggen. Hade några frågestunder på nouw, men aldrig haft det här. Så nu tycker jag att vi kör en frågestund. Tänk jag har bloggat här i två år. Vad fort tiden går.
Något som jag har pratat lite grann om är ju att jag tycker det inte är så kul med förändringar. Så som jag skrev i början var det ovant och läskigt men jag är som sagt glad att jag gav det en ärlig chans även om det var nytt. Jag vågade utmana mig själv och det är viktigt.
Så nu tycker jag att ni ska ställa lite frågor så har vi en frågestund för att jag nu har tagit steget till egen domän. Och jag är även glad att jag har hittat det jag vill blogga om. Det känns liksom rätt att blogga om vardag och böcker. Jag förstår att alla gillar inte att läsa eller ens har det intresset. Så är det ju men man ska blogga om det man brinner för. Oavsett om det är böcker eller något annat.

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Jag Har Tagit Det Stora Steget

 1. Vad roligt att du har skaffat egen domän, jag hade de för några år sen men jag valde att avsluta de. Frågestunder är alltid roliga! Vill du plugga vidare efter du har pluggat upp dina betyg? Vart ser du dig själv om 5 år?

  Gillad av 1 person

 2. Det är väl alltid lite läskigt att göra något man inte är helt bekväm med, vi är vanemänniskor och vill att det ska vara precis som det alltid har varit. Jag är alldeles för dålig på detta med teknik så skulle inte klara något annat än en riktigt bloggportal

  Gillad av 1 person

  • Jo så är det ju, man vill ju att det ska vara så som det alltid har varit. Men livet förändras och saker sker och jag tror att det är bra att utmana sig själv lite 😊

   Gilla

 3. Viktigt tycker jag att man skriver om det man själv är intresserad av för texterna blir betydligt bättre då. Kul med egen domän, det blir mer ens egen blogg då.

  Gillad av 1 person

 4. Det är så för alla. Segt ibland. Som för mig när jag gick upp. Det var segt. Visa dagar går bättre. Vad kul att du nu har fixat ett eget domän! 😃Grattis!

  Har du något att se framemot under vår/sommar??
  Kör du maskiner på gymmet? Kan du inte ta en bild & lägga in här på din blogg när du sitter i en maskin?

  Ta hand om dig🌸

  Gillad av 1 person

 5. Märkte din nya domän nu idag. Det blir perfekt! 😀 Ett toppen namn och det känns ännu mer personlig blogg när man äger ett eget domän. Står i kö till ett eget och hoppas på svar inom kort att få köpa upp det! 😀 Gratulerar till det nya domänet! 😀

  Gillad av 1 person

 6. Har inte tagit det steget ännu 😬

  Om du skulle kunna jobba med vad som helst, vad skulle ditt drömjobb vara?
  Hur ser en riktigt bra dag ut för dig?
  Vad skulle du göra om du var osynlig för en dag?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s