En Tidig Måndag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, varit en tidig morgon då jag skulle in till Västerås så nu på eftermiddagen har jag mest bara vilat och tagit det lugnt. Ska snart börja med middagen efter jag har skrivit detta inlägg. Förutom att jag nu på eftermiddagen vilat har jag äntligen kommit ikapp med alla kommentarer. Har svarat på alla förutom kommentarerna i inläggen ”Bokrecension: Tidssystrarna” och inlägget jag skrev igår ”Jag har tagit det stora steget” Känns så skönt att ha kommit i kapp med kommentarerna. Och tack för alla fina kommentarer. ❤
Jag har ju som sagt skrivit tidigare att jag inte är en morgonmänniska, men det jag ändå kan tycka är skönt om man går upp tidigt är att vila en stund på eftermiddagen. Som idag 😀 När jag var liten så gillade jag inte alls att sova middag. Men idag älskar jag det.

Och angående gårdagens inlägg så ställ gärna frågor till mig som jag sen kommer svara på i en frågestund här på bloggen. Jag har fått några men ställ gärna fler. Tänker att jag svarar på frågorna i nästa vecka eller på söndag.
Men resten av dagen och kvällen blir lugn nu till middag blir det korvstroganoff med ris då jag tog fram falukorv tidigare. Vad har ni ätit ikväll? Ska även försöka och sätta mig med boken jag läser för min kurs. Boken är sån liten text så jag är glad att det fanns ljudbok till. Så lyssnar på ljudboken samtidigt som jag läser. Men innan jag gör det ska jag nog ta och börja med maten. Börjar bli hungrig nu.
Hoppas er måndag och vecka börjat bra?

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En Tidig Måndag

 1. Gött att sova en stund på dagen borde jag med göra som är så galet trött jämt. Men somnar jag kan jag inte sova på natten.
  Här hemma blev det köttbullar med potatismos idag fick duga som middag.
  Hoppas du får en mysig kväll

  Gillad av 1 person

 2. Håller med. Tidig morgon = vila på eftermiddagen 😊👍. Det är mycket skönt att slumra till en stund på eftermiddagen.
  Gött att vara ikapp med kommentarerna. Gott med Korvstroganoff och ris 🙂.

  Ha det så bra! 🌸

  Gillad av 1 person

 3. Jag är inte heller en morgonmänniska men jag måste erkänna att ibland är det skönt.
  Igår lagade mannen middag, köttbullar med brunsås och potatis. Gott!

  Gillad av 1 person

  • Ja ibland är det skönt att gå upp tidigt för då kan man sova middag sedan 😉 Åh vad gott med köttbullar med brunsås och potatis älskar den rätten 😍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s