Produktiv Dag & Tisdagstrion

Hej!
Hur mår ni?
Här har även denna dag varit produktiv. Fast dock så fick jag sovmorgon och gick upp 10 idag och kände mig utvilad. Var så skönt. Idag var jag dock iväg till Köping då jag skulle ha möte angående habliteringsplanen på Habiliteringen, som vi ibland följer upp. Och nu var det ett tag sedan så nu var det dags. Kom dit lite tidigare så tog med mig bok och läste lite. Mötet gick bra och direkt när jag kom hem var jag och handlade då toapappret är nästan slut samt kaffe. Har även varit underbart väder idag. Våren kanske är på väg nu😍Nu har jag varit hemma ett tag och både fått i mig kaffe och vilat lite. Kanske att jag har lite energi över till att skriva klart min essä i engelskan också. Skulle behövas.

Nu till något roligare, till veckans tisdagstrion. Utmaningarna hittar ni hos- Ugglan & Boken. Och veckans tema är djur på omslaget

Helt klart måste jag tipsa om denna som jag nyligen har läst. Så varm och fin bok. Är man djur människa och även är en hund människa så kommer man älska denna. Rekommenderas!

Även denna kan jag varmt rekommendera. Minns att jag var i en lässvacka när jag började läsa denna, men tack vare denna så kom jag ur den. Cosy thriller i miljö runt hästar. Är själv en hästtjej 😍

Den sista får helt klart bli denna som jag lyssnade på för något år sedan. Detta är en biografi. Vi får följa Mikael Lindnord som av en slump hittar en gatuhund som han bestämmer ska följa med hem. Det är en riktigt varm bok som får hjärtat att smälta
Så här har vi mina tre böcker som jag varmt kan rekommendera och alla med djur på omslaget. Har ni inte läst eller lyssnat på dessa så gör det!

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Produktiv Dag & Tisdagstrion

 1. Hab plan är ju lagom kul. Men som måste göras. Vi får hoppas att våren nu är här på riktigt 🌷. Den andra boken har jag sparat i bokhyllan på Storytel. Jag är med en häst tjej. Red från 3-12 års ålder.

  Ha en bra dag! 😊

  Gillad av 1 person

 2. Själv mår man bra bara lite ont i kroppen kvar sedan jag var sjuk. Kommer dock vara borta från min dagliga verksamhet denna vecka. Roligt med böcker med djur på omslaget. Har inte hört talas om de böcker du nämner. Blev intresserad av hästboken då jag själv också är hästtjej.

  Gillad av 1 person

 3. Men så skönt att sova så länge. Skulle verkligen behöva sova ut nån dag men det finns det aldrig tid eller möjlighet till här tyvärr. Men å vad bra tips vi som har hund hemma, inte tänkt på men kan ju absolut lyssna på en bok om hund/djur

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s