Snabb Start På Dagen

Hej och godkväll!
Hur mår ni?
Här sitter jag nu i soffan nyduschad och trött. Dagen har varit lång. Iaf känns det som det. Jag skulle in till Västerås och göra nationella prov. Trots att vi fick lite bråttom kom jag in i tid. Vi fick låna farmors och farfars bil in då sambons bil inte startade. Men nu fungerar den. Men tur var det att vi kunde låna deras bil. Provet gick bra, eller jag kände mig nöjd när jag gick därifrån 3h senare.
Väl hemma så blev det en till kopp kaffe men den lyckades inte riktigt göra mig pigg för jag har ju även vilat middag idag. Vilket var väldigt skönt. Resten av dagen har varit lugn, jag har lyssnat på halva boken av spegelmannen nu av Lars Kepler. Får se om jag lyssnar mer nu ikväll. Har inte haft någon riktig ro till att lyssna på ljudbok då jag har haft lite studier att göra och idag nationella provet. Men nu idag har jag hittills fått över 1h så jag har kommit en bit.

Bild lånad från Bokus

Men det känns som en bra dag. Trots att den startade vid 8 och det blev lite bråttom där då provet började 9. Men efter tuppluren så lyssnade jag på ljudboken medan det regnade. Nu verkar det som att solen kommer fram igen medan jag skriver detta. Men en ljudbok i öronen medan det regnar utomhus tycker jag bara är mysigt. Resten av kvällen nu kommer bara vara lugn. Imorgon ska vi tvätta men det är senare på kvällen så jag behöver inte ställa klockan. Vilket betyder att jag kommer sova toppen inatt. Var lite svårt att somna igår men lyckades tillslut. Men nu ska jag avrunda. Det blev som sagt snabba ryck på morgonen men en lugnare eftermiddag och kväll.

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Snabb Start På Dagen

  • Jag har inte fått resultatet än men jag hoppas det har gått bra. Vad duktig du är som rensade källan. Borde bli bättre på mitt rensande 🙂

   Gilla

 1. Skönt att du kom i tid till provet. Otur att din sambos bil inte startade. Själv har man varit på radion och spelat in program. Själv har man mått bra och hoppas det fortsätter så.

  Gillad av 1 person

 2. Så kul att kika in här hos dig! Skönt att det kändes bra med nationella proven 🤗 Åhh Keplers böcker tyckte jag verkligen om när jag lyssnade på dom, måste nog ta och skaffa storytel och lyssna på de nya!

  Gillad av 1 person

 3. Skönt med dusch på kvällen. Sen sitta i soffan. På kvällen tycker jag att det är skönt att vara trött.

  Oj å fy! Inte kul att börja morgonen med panik & stress. Skönt att det löste sig. Snäll din farmor och farfar va😊.

  Vad skönt att provet kändes bra för dig. Hoppas att resultatet åxå ser bra ut sen 🙏🏻. Mysigt att lyssna på bok när det regnar ute.

  Ta hand om dig! 🌸

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s