Bokrecension: Spegelmannen

Hej!
I detta inlägg tänkte jag skriva en bokrecension på den senaste ljudboken jag lyssnat klart på nu. Boken jag har lyssnat klart på är:
Spegelmannen av Lars Kepler eller som den heter på engelska ”the mirror man” Detta är den senaste boken i Jonna Linna serien.

Handling: En ung kvinna försvinner när hon är på väg hem från skolan. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats i Stockholm. Joona Linna kan via övervakningsfilmerna spåra ett vittne men problemet är att vittnet är psykisk sjuk. Och inte heller har några minnen. Kommer Jonna Linna hitta mördaren och kommer fler kroppar hittas innan de hittar mördaren.

Det jag gillar med Lars Keplers böcker är att jag tror jag vet vem den skyldige är men jag har fel hela tiden. Deras böcker är riktigt bra och jag ser fram emot i höst när bok 9 kommer ut. Som jag längtar😍Böckerna finns där ljudböcker finns. Jag lyssnade via storytel. Jag kan verkligen rekommendera Lars Keplers böcker om man gillar mörka deckare. Och uppläsaren var Jonas Malmsjö och jag måste säga att han gör jobbet som inläsare riktigt bra. Han börjar bli en av mina favorituppläsare.
Har ni läst eller lyssnat på Lars Keplers böcker?

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Bokrecension: Spegelmannen

 1. Vad skönt att lyssna på böcker. Den verkar bra och säkert en bok som skulle tilltala mig att lyssna på, om jag bara gav mig tid för ljudböcker. Älskar när man tror man vet vem mördaren är men man ändå har fel. Det är ju lite då dom lyckats.

  Gillad av 1 person

  • Jag tycker ljudböcker är jättebra sätt att samtidigt lyssna på böcker men ändå få saker gjorda. Så det är ju ett tips om man inte hinner sätta sig ner och läsa 😊

   Gilla

 2. Åhh sett fram emot recensionen, älskar Lars Keplers böcker! Inser att jag måste ladda ner nextstory eller storytel och lyssna nu, har missat lyssna på flera stycken (kommit av mig lite med böcker tyvärr) Tack för tipset och fin recension! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Ja under ett tag så lyssnade jag inte på deras böcker men de är så bra och jag älskar verkligen serien om Joona Linna. Kul att du vill lyssna ikapp du med nu😊

   Gilla

 3. Tack för recensionen 🙂. Den boken låter spännande. Har inte lyssnat på någon av Lars Keplers böcker. Har lite svårt för män som uppläsare. Men jobbar på det 🙂. Så en dag kanske jag lyssnar på böckerna.

  Ha en fin dag! 🌺

  Gillad av 1 person

 4. Längesen jag läste något med Kepler, men oj vad jag tyckte om de böckerna. Det kanske får stå på tur då jag väljer ny bok. Är fortfarande inte klar med den jag hållit på med i flera veckor. Nu glömde jag lurarna så då sket ju det sig.

  Gillad av 1 person

  • Jag har ingen aning faktiskt angående det men det jag vet är att Lars Kepler är två författare och att namnet Lars Kepler är en pseudonymen 🙂

   Gilla

 5. Den verkar bra och är den sortens bok jag skulle kunna tänka mig att lyssna på. Har lyssnat på de första tre böckerna om Joona Linna och ska fortsätta med fjärde boken när jag är klar med böckerna i outlander serien.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s