Sammanfattning Av Helgen

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det söndag och jag tänkte sammanfatta min helg i ett inlägg. Jag måste säga att jag är så nöjd med den. Det blev en helg precis som jag önskar att det alltid kunde vara. Igår var jag mest i köket. Först så bestämde jag mig för att baka igen. Då det var ett tag sedan sist. Det blev en kladdkaka med marabou choklad. Och igår lyckades jag riktigt bra, fick den att bli väldigt kladdig precis som jag tycker om den😍Senare på kvällen så lagade jag mat och jag lyckades även med den. Blev riktigt bra. Baconsås med ris. Så gott.
Annars under fredagen var jag och tränade och lyssnade även klart på en ljudbok. Recension kommer i ett annat inlägg. Jo just det det blev även städning när jag kom hem från gymmet. Blev både dammsugning och tork av golv. Men det var riktigt skönt att ha det städat inför helgen.

Blev så nöjd med baconsåsen😍

Kan även berätta att sambon uppskattade den och tyckte maten blev så god. På kvällen igår innan jag gick och la mig kollade jag faktiskt på film, händer inte så ofta men filmen var riktigt bra. Var dock lite skeptisk då den nästan var två timmar lång. Men den var riktigt bra.
Så nu är det som sagt söndag och jag är så nöjd med helgen. Fått gjort det jag tycker om att göra men ändå tagit det lugnt. Får se vad denna dag blir av, ska skriva några inlägg som bara går att tidsinställa. Men min helg har varit bra, fått hushållssysslor gjorda och ändå kunnat njuta av helgen. Det är en bra helg enligt mig. Nu är det som sagt söndag och inga direkta planer- Det blir en vanlig söndag. Hoppas eran helg har varit bra och att den har varit som ni vill.

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Sammanfattning Av Helgen

  1. På senare år har jag haft lite av det problemet med att komma till ro så det blir oftast serier för mig med. Men ibland händer det att det blir någon film 😊

   Gilla

 1. Vad skönt att få städat. Det känns alltid så skönt efteråt. Längtar till förrådet är klart så vi får ner våra grejer igen.. Nu ligger det precis överallt.

  Gillad av 1 person

  1. Ja att städa är kanske inte så kul men det är så skönt efteråt sedan när man är klar. Hoppas ni kan få ordning på förrådet, inge kul när det är saker överallt 🙂

   Gilla

  1. Jag älskar en riktig kladdig kladdkaka och det är så kul när man lyckas. Låter bra att baka lite. Kan säga att det uppskattas här med hemma 🙂

   Gilla

 2. Ser fram emot recensionen. Jag själv mår bra och har haft en bra helg. Kladdkaka med marabou låter farligt gott ut. Vore kul att få receptet!

  Gillad av 1 person

 3. Så underbart att du fått en så fin helg 🤗 Kul att baka & kladdkaka är ju alltid så himla gott. Skönt att fixa med tidsinställda inlägg, borde jag också ta tag i. Önskar dig en fin vecka nu❤️

  Gillad av 1 person

 4. Det jag läser skulle även vara en helg för mig. Trevligt att baka & den kladdkakan låter ju väldigt smarrig 😋😀.
  Är det inte lite bökigt att dammsuga & torka golv i rullstol??

  Vad kul att sambon uppskattade maten. Då strecket jag på mig lite. När Kent tycker att min mat smakar gott 😊.
  Mysigt att se film.

  Ta hand om dig! 🌺

  Gillad av 1 person

  1. Ja man blir lite stolt över sig själv när man själv tycker att man har lyckats med något och även när någon annan tycker det. Så det kändes bra. Att se film är trevligt 🙂

   Gilla

  1. Ja en kladdkaka tycker jag alltid är gott och är aldrig fel. Härligt med både trädgårdsarbete och lite kompishäng. Låter som en bra helg 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s