Sommar Ute!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, idag har det verkligen varit sommarvärme ute. Tog mig ut på en liten promenad då jag skulle hämta paket på apoteket. Det kändes verkligen som sommar. Innan jag gick hem sedan gick jag in lite snabbt och köpte med mig chips hem så helgen är räddad😀

Riktigt goda nacho chips 😍

Vi får väl se hur länge det dröjer innan de blir uppätna 😂Men hur som helst. Veckan har varit bra var och tränade i tisdags och tänker försöka ta mig till gymmet imorgon med.

Vill också bara passa på och säga tack till alla som tycker jag är duktig på engelska. Anledningen till att jag vill skriva något inlägg på engelska är för att hålla igång den och inte tappa den. Vet hur ringrostigt det annars blir. Så det är absolut inte för att jag tror att jag är bättre än någon annan. Och vill man inte läsa eller lyssna på engelska böcker så ska man ju inte göra det. Jag gör det mest bara för jag vill och för att hålla igång engelskan. Inget annat. Jag vet ju hur lätt man annars tappar kunskapen. Och jag är glad att jag har vågat utmana mig mer för att läsa på engelska. Förut vågade jag inte riktigt för vad andra ska tycka. Men i slutändan så är det ju jag som ska läsa eller lyssna och ingen annan. Och bara för att jag lyssnar och läser på engelska så behöver ju inte alla göra som mig. Tycker att man ska få bestämma själv.
Men hoppas att ni är okej med att det ibland blir ett inlägg på engelska. Vill ju inte tappa er😊
Men innan jag avrundar delar jag även med mig av mina senaste videor som ni gärna får kolla på och dela vidare

Kolla gärna in dem och dela vidare så fler hittar dem och om ni kollar. Låt gärna videon stå på tills den är slut. Skulle betyda så mycket för mig då visningstiden är viktig. Kan berätta mer i ett annat inlägg om varför om ni är intresserade.

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Sommar Ute!

  • Precis språk är kul men man behöver hålla igång det också. De har varit lite sämre väder här med de senaste dagarna hoppas det vänder 🙂

   Gilla

 1. Ja men det är ju kul med språk och alltid lärorikt o hålla igång den. Oj dem där chipsen är verkligen starka . Men det är gott med chips 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Visst var det ljuvligt väder igår. Jag gick hem vid 22-tiden igårkväll och det var helt ljuvligt att kunna gå utan jacka och med bara ben.

  Gillad av 1 person

 3. Har inte testat de där chipsen men tänker ofta att tacochips är underskattat som fredagsmys. Så gott ju att äta som snask. Jag tycker absolut att du kan skriva på engelska ibland för att hålla igång. Jag försvinner ju inte för det. Bra för mig med att läsa lite på engelska. Jag är bra på att förstå engelska men betydligt sämre på att prata. Språk behöver hållas igång. Tycker du gör rätt. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Jag håller med och tycker egentligen att man kan äta tacochips som vanliga chips också. Det är så gott! 😍Ja precis språk behövs hållas igång har jag insett så tänker att ett inlägg på engelska blir bra 🙂

   Gilla

 4. Är så impad av att du klarar det. Jag står inte alls där, men många som läser på engelska säger att de böckerna är så mycket bättre än då de blir översatta till svenska.

  Gillad av 1 person

  • Det stämmer faktiskt att vissa böcker är inte alls bra när de är översatta från engelska. Tur nog har det inte hänt mig så ofta att jag har läst en dålig översatt bok 🙂

   Gilla

 5. Jag är lite sköntrött nu 😊. Har tränat.

  Ja, igår var det verkligen sommar värme ute. Mm hade varit gott med godis eller något ikväll. Men jag har ätit så mycket sånt nu. Så får mig blir det inget sånt ikväll. Kanske i morgon lördag kväll.

  Jag kan säga. Att jag är inte bra på engelska. Så i dina engelska inlägg kommer jag inte att kommentera. Bara så du vet 😊. Men det är helt grönt att du får skriva engelska inlägg. Som sagt. Alla får göra som dem vill.

  Ta hand om dig & hoppas att du får en fin helg🌸

  Gillad av 1 person

 6. Så underbart med sommarväder & härligt att komma ut på en promenad 😊 Jag kommer såklart fortsätta kika in här & kommentera oavsett om inläggen är på svenska eller engelska. Du har en fin blogg❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s