Veckan & Helgen

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, jag är otroligt glad och stolt över mig själv att jag höll igång bloggen från Söndag- Torsdag. Första gången jag bloggade fem dagar i streck. Det ser jag som en vinst. Och jag tycker det är kul att hålla igång bloggen och kunna ha en konversation med er. Hoppas kunna hålla i detta. Vore så himla kul.
I fredags så bloggade jag inget. Och om jag ska vara helt ärlig så hände det inte så mycket. Men trots regn och det gråa vädret så tog jag mig till gymmet. Så inte har jag bloggat mer jag har även varit och tränat två gånger i veckan. Det ser jag också som en vinst. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag har tagit mig iväg två gånger till gymmet, + att det en dag var grått ute och jag ändå kom iväg. Inte för att skryta men jag är stolt över mig själv. Jag som alltid sitter ner i rullstol behöver röra på mig och kroppen mår bättre.

Men man märker att håller man igång bloggen så växer man. Denna vecka har inläggen ”tisdagstrion: Parallella berättelser” fått mest visningar och strax efter kommer ”bokrecension: Spegelmannen” Så lägger man ner tid och genuin kärlek så får man svar. Tycker det är så kul att det går framåt. Jag blir liksom stolt och glad över mig själv när jag ser att den tid och kärlek jag lägger ner får effekt.
Skulle ni vilja att jag tog med hur många visningar bloggen fått under veckan också? Själv tycker jag att det kanske inte är viktigt att visa, jag tänker att min blogg och hur det går för den behöver jag bara veta. Vill inte skapa någon hets heller. Då man ska blogga för det är kul. Men om jag får drömma vore det underbart om jag kunde få jobba med mina sociala medier.
Iaf veckans bloggande har ju varit toppen och det går framåt och helgen har varit lugn.
Nu ska jag runda av. Tror jag ska ta och fixa en kopp kaffe som på bilden😊

Foto av Karolina Grabowska pu00e5 Pexels.com

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Veckan & Helgen

 1. Blogga ska man göra för sig själv 🙂 Men om du kände det var kul med fler inlägg så är det bara bra 🙂 Alltid kul att gå in och kika hos dig tycker jag.

  Gillad av 1 person

 2. Åh jag känner likadant, så glad att jag hållit i bloggandet och tycker såå mycket om att få prata med er och läsa era fina bloggar! Du ska vara stolt och glad över dig fina Amanda❤️

  Gillad av 1 person

 3. Härligt att du lyckades blogga fem dagar i rad. Jag själv mår bra och har haft en bra helg. Ja man märker att när man bloggar så får man mer respons och allt där till.

  Gillad av 1 person

 4. Skönt att du hållit igång bloggandet. Inte alltid det lättaste känner jag. Siffrorna är inte det viktigaste tycker jag utan det är glädjen i det som måste finnas, annars blir det inte bra.

  Gillad av 1 person

  • Nej ibland i perioder är det svårt att hålla motivationen uppe. Och siffror är inte det viktigaste men det är kul när man ser att det man lägger ner ger resultat 🙂

   Gilla

 5. Härlig känsla att känna sig stolt över saker. Jag gillar att gå & träna när det är grått & regnigt ute. Oftast är det trevligt på gymmet. Å det gråa där ute får va där ute 😊. Att sen kom hem när det regnar ute & vila 👍😊.

  Blogga ska man göra för sin egna skull ingen annans. Vi läsare är bara intresserade av hur det är med dig & vad du gör. Inga siffror. Men jag blir glad när du berättar vilka inlägg som har många läsare.

  Jag känner med att bloggen är inte bara att skriva & jag får ventilera. Utan åxå träffa personer runt om i landet som kan leda till en nät vänskap. Kanske mer vänskap.

  Hoppas att veckan starta bra ❣️🤗

  Gillad av 1 person

 6. Åh så kul att du känner att det verkligen går framåt 😀 Det brukar ju leda till ännu mer inspiration och motivation till att blogga 🙂

  Gillad av 1 person

  • Jag är verkligen så glad att jag fortsätter kämpa med min blogg och jag märker att det ger effekt. Det är så kul och ja det ger verkligen mig motivation att fortsätta 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s