Tisdagstrion: Himmel &Helvete

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra det är tisdag och idag har jag suttit och pluggat och nyss kommit hem från en liten handling och äntligen kommit på vilka böcker jag ska tipsa on i dagens trio. Det var först lite svårt att komma på några böcker men här kommer mina tips. Och vill ni vara med så hittar ni utmaningarna HÄR

Första boken

Vi börjar med Jonas Gardells bok Torka aldrig tårar utan handskar och detta är del 3 och här nämns döden och himmelen en hel del även helvetet. En trilogi som är så bra och rekommenderas att läsa. Läst böckerna flera gånger och tycker om dem jättemycket.

Nästa: I denna bok får vi följa en hunds perspektiv och hundens liv. Samt när hunden dör och återgår till himmelen. Jättefin bok och lättläst, även om jag ibland kunde känna mig frustrerad över en viss karaktär. Men är man en hundmänniska eller älskar djur så rekommenderar jag denna.

Sista boken är första delen i Livstjuvarna trilogin. Här nämns döden och även himmel och helvetet på ett eller annat sätt. Vi får följa Marielle som dör i en bussolycka tillsammans med sitt basketlag, och hon är bara 16. Men när hon kommer till dödsriket är känslan ändå att detta inte var meningen. Gillar man fantasy så rekommenderar jag denna.

Här har vi mina tre boktips som på ett eller annat sätt har himmel eller helvete med i handlingen. Och alla böcker är riktigt bra böcker som är värda att läsa. Nu ska jag återgå till att plugga. Men har ni läst någon av dessa?

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Tisdagstrion: Himmel &Helvete

 1. Gardell har jag sett inte läst..mycket bra. En hunds bästa vän kände jag inte till. men jag gillar hundar. Livstjuvarna kände jag verkligen inte alls till. tänk så mycket böcker det finns som en aldrig hört talas om!

  Gillad av 1 person

 2. En hunds bästa vän har jag läst, men jag tyckte det handlade för lite om hunden 😬 Gardells trilogi står oläst här, men jag har faktiskt redan sett TV-serien.

  Gillad av 1 person

  • Haha ja jag kan förstå hur du tänker, hade gärna fått följa med hunden mer. Men det är en fin bok. Jag har också sett tv-serien, Riktigt bra 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s