Röd Dag & Sommar

Hej!
Hur mår ni?
Här är det brs, jag har precis kommit ut från en dusch vilket var väldigt skönt. Så nu sitter jag med håret invirad i en handduk. Idag har det ju varit en röd dag och det tänkte jag ju inte på trodde det var en vanlig måndag som vanligt. Men nej biblioteket var stängt. Då kom jag även på att nationaldagen är en röd dag. Så istället tog jag mig på en promenad och var även in på Ica. Medan jag var på en promenad så hade jag min ljudbok i öronen. Blev lite inspirerad av Kamilla. Var ute 1h ungefär vilket var skönt och det känns att nu är sommaren här. Tänker att det viktigaste är inte hur länge man är ute utan att man tar sig ut i solen.

Tack vare min lilla promenad så fick jag lite energi men efter middagen (blev rester) så slog tröttheten till och ögonen gick i kors. Blev en kort vila men trött är jag fortfarande så ska strax kamma håret, sedan blir det lite glass och fortsatt lysning på ljudboken, har nästan lyssnat på halva nu så ska försöka göra det innan jag somnar ikväll.
Boken jag lyssnar på heter Armasjärvi och är andra delen i Nordmark serien. Det är en dystopi och ja jag kan ju dra vissa paralleller till de senaste 2 åren. Men det är en intressant koncept och jag gillar den. Så jag ska lyssna lite mer på min ljudbok och äta glassen som ni ser på bilden. Har ni ätit den än?
Blir en lugn kväll är dock glad att jag tog mig ut då det sägs att det ska regna imorgon så det var bra att jag fick lite sol på mig. Men vi får se om det blir någon promenad imorgon.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Röd Dag & Sommar

 1. Glass och ljudbok låter skönt och gott. Vet inte om jag testat den . En av mina favorit Magnum är den med vitchoklad och jordgubb inuti. Härligt att du kom ut på en promenad självklart är all motion bra motion och friskluft är ju underbart – två flugor i en smäll. Kram

  Gillad av 1 person

  • Jag vet inte om jag har testat den magnum, men vet att jag tidigare testade en magnum som jag inte alls gillade. Tror det var magnum cherry. Ingen ny favorit. 🙂

   Gilla

  • Du kan ju prova och se om du gillar det, jag tycker det är ett skönt sätt att samtidigt få en promenad som man lyssnar på något och jag föredrar då ljudböcker eller poddar 🙂

   Gilla

 2. Har du inte koll på Sveriges nationaldag 😉& röd dag.
  Skönt med promenad, dusch & sen glass & ljudbok. Riktig sommar känsla ☀️🍦😊.
  Inte ätit glassen. Men kommer att göra det. För gillar Magnum glassar.
  Inget regn än. Bara mulet.

  Ha en fin dag! 🌸

  Gillad av 1 person

 3. Så typiskt att biblioteket hade stängt nu när du tagit dig dit men skönt med en promenad. Låter ju härligt med ljudbok och glass. Just det där med dystopi och likheter med de senaste två åren gjorde mig väldigt nyfiken på boken. Du får berätta mer sen när du läst färdigt.

  Gillad av 1 person

 4. Härlig dag du har haft. Var också ute på en promenad i ca 1 timme. Jag mår bra och lyssnar också på en ljudbok just nu och har börjar närma mig slutet på del 1 av den boken nu. När det gäller glass brukar jag köpa isglass för att jag är laktoskänslig.

  Gillad av 1 person

 5. Åh det är ju verkligen så härligt att komma ut på promenad! Ska också försöka komma ut på det idag, skönt att få lite sol & välbehövligt till min psoriasis 🤗 Så gott med glass & mys att lyssna ljudbok!

  Gillad av 1 person

  • Ja promenader mår vi ju alla bra av nu efter den kalla vintern som har varit så behöver vi få sol på oss. Det var verkligen gott med glass på kvällen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s