Nya Sommarkläder & Livet

Hej!
Hur mår ni?
Här är det helt okej, är dock väldigt trött men det tar vi senare. Jag berättade ju i ett tidigare inlägg att jag hade beställt kläder från HM, och häromdagen så fick jag hämta ut paketet. Tänkte nu visa er vad det är jag har handlat.

Cykelbyxor- Köpte ett par likadana i grå.
Jeansshorts

Jag är riktigt nöjd med köpen och behöver inte skicka tillbaka något. Så jag ser fram emot att använda dessa i sommar.
Nu, annars så har det varit en lugn vecka idag har jag dock varit in till sjukhuset i Västerås och det gick bra, men det har varit en lång dag. Var där klockan 9 och skulle göra en elkonvertering (låter värre än vad det är) Har man som jag hade nu hjärtrubbningar i hjärtats förmak så kan man ändra det och hjärtats rytm med en elkonvertering. Så att det börjar slå normalt, vilket det gör nu. Vi fick åka därifrån vid 12 och på vägen hem köpte vi med oss mat hem från McDonalds. Då jag skulle vara fastande, och nu under eftermiddagen har jag mest sovit. Man blir lättnedsövd och jag blir trött efteråt. Som ni märker jag har gjort detta förut, senaste gången var 2019.
Men snart ska jag laga mat blir baconsås och pasta enkelt och gott orkar inte göra något avancerat idag. Sedan ska jag ta mig en dusch men annars så händer det inte så mycket ikväll. Men om ni undrar vad vi tog för hamburgare så tog vi en varsin bacon & garlic. Kan verkligen rekommendera den😍 Ja sambon följde med till sjukhuset.

Men nu tänkte jag avrunda här och försöka få igång middagen.
Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Nya Sommarkläder & Livet

 1. Vad bra att kläderna passade och att du inte behövde skicka tillbaka något. Elkonvertering låter så läskigt tycker jag. Skönt att det gick bra. Baconsås är så gott tycker jag. Tyvärr gillar inte barnen bacon så det blir inte att jag köper bacon längre.

  Gillad av 1 person

  • Jo jag tycker själv att det låter läskigt. Om vi nån gång träffas så får vi äta och göra baconsås ihop för det är ju verkligen så gott😍

   Gilla

 2. Så bra att du fick tag på shorts som passade! Jag tycker att det kan vara svårt att skicka efter byxor som passar.
  Skönt att du fick vara sövd vid elkonverteringen. Förstår att du blev trött efteråt.

  Gillad av 1 person

  • Jo det kan ju vara lite svårt det där med vilken storlek man ska ha. Hänt att jag har behövt skicka tillbaka kläder. Vilket inte är så kul. 😊

   Gilla

 3. Jag mår bra. Är ledig hela helgen men just nu störtregnar det här i uppsala. Har själv köpt lite sommarkläder. Däremot gjorde jag misstaget att köpa vita cykelbyxor skulle ha tagit svarta. Lätt att vara efterklok.

  Gillad av 1 person

 4. Kul att beställa & få hem det 😃. Ja, sjukhus besök tar tid & man blir trött. Vad skönt att din sambo va med dig.
  Jag har hört att man inte kan göra för många såna.

  Vad använder du för produkter när du duschar??

  Vad gott baconsås med pasta 😋.

  Ta hand om dig! 🌸

  Gillad av 1 person

 5. Vad skönt att kläderna passade!
  Hoppas att hjärtrytmen håller i sig så du slipper göra en ny elkonverteringen snart. Det är ju fantastiskt hur långt sjukvården har kommit och att sådant ingrepp går så smidigt att göra numera.

  Gillad av 1 person

  • Ja jag är så glad att jag slipper skicka tillbaka dem. Jag hoppas att nästa år när jag går på min årliga återbesök att hjärtat ser bra ut och kan åka hem. Men absolut, det är hur bra som helst att det är smidigt och inte tar sån lång tid😊

   Gilla

 6. Åh det är ju verkligen så himla kul att shoppa nya kläder, tycker det blir lite som julafton att öppna paket 😃 Kul att det passade! Cykelbyxor är underbart 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s